Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 240 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / / Utgångspris
Adress
Fredrik Jahns gränd 12, Finntorp, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
48.5 kvm
Avgift
2 568 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Charmig 1,5:a med solig balkong i söderläge

Välkommen hem till denna välplanerade 1,5:a med låg avgift och stor balkong i söderläge. Trevlig och mycket välmående förening med låg belåningsgrad. Lägenheten kännetecknas av sin härliga rymd och stora fönster, balkong och fransk balkong som ger ett rikligt ljusinsläpp. Här finns även möjlighet att göra ett sovrum med fönster i köksdelen om så önskas. Den stora balkongen som nås från vardagsrummet ligger i söderläge och bjuder på många härliga soltimmar. Här blickar du ut över föreningens renoverade och lugna innergård där både grillar, sittplatser och gräsmatta finns till ditt förfogande. Föreningens moderna tvättstuga och bastu med relaxavdelning ligger nära till hands.

I vardagsrummet finns det gott om plats för soffgrupp och den smarta sovalkoven inrymmer 180 cm säng. Köket är mycket rymligt med stor matplats intill fönster och fransk balkong samt väldigt gott om både arbetsytor och förvaring. I hallen finns god förvaring och lägenheten har genomgående ekparkettgolv och målade väggar. Badrummet som nås från hallen är stambytt 2006 med ljust klinkergolv och kakel.

I attraktiva Finntorp bor du i ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel, gym etc. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer, Tvärbana och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, Sickla köpkvarter, sport- och simhallar, Nyckelvikens naturområde, hav och bad samt mycket mer därtill.

Vill du ta dig in till storstadens citypuls så finns det flera busslinjer som trafikerar området och på endast 8 min når du Slussen. Under hösten 2017 har även tvärbanan förlängts till Sickla så att du enkelt kan ta dig till Gullmarsplan och vidare. I framtiden kommer tunnelbana att trafikera längs Värmdövägen.

Ett boende med närhet till allt. Välkommen på visning.

Beskrivning

HALL - Via säkerhetsdörr nås en välkomnande hall med klinkergolv och målade väggar i dimrosa nyans. På var ände i hallen finns garderober i original.

KÖK - Smakfullt kök med ekparkettgolv och målade väggar i ljusgrått. Ett mycket rymligt kök med gott om arbetsytor och förvaring. Inrett med vita köksluckor, mörkgrått kakel, bänkskiva i trä och dubbel diskho. Vitvaror såsom spis med ugn och häll (Husqvarna, 2018), rostfri fläkt, diskmaskin (Siemens, 2018) och kyl/frys (Elektrolux, 2018). Matplats för större sällskap intill fönster och fransk balkong med fri utsikt över innergård.

VARDAGSRUM - Rymligt inbjudande vardagsrum med ekparkettgolv och målade väggar i vitt/grått. Härligt ljusinsläpp från stort fönster samt utgång till balkong.

SOVALKOV - Smart sovalkov med ekparkettgolv och målade väggar i vitt. God plats för 180 cm säng.

BALKONG - Mycket trevlig balkong med söderläge. Lugnt läge överblickande föreningens mysiga innergård.

BADRUM - Ljust badrum med ljusgrått klinkergolv, vitt kakel och grå bård. Här finns toalett, handfat, spegel, badrumsskåp, handdukstork och dusch.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Energideklaration.pdf BRF Årsredovisning-2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.55%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 48.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1,5 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

38

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1951-1955
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Bergängen i Nacka
Organisationsnummer: 714000-0154
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 38
Antal lägenheter: 270
Antal lokaler: 30

Brf Bergängen i Nacka är en äkta bostadsrättsförening (äger marken) bestående av sammanlagt sex fastigheter. Föreningen har en mycket god och stabil ekonomi med stora lokalintäkter och fortsatt låg belåningsgrad 2018 (2 543 kr/kvm). För mer info om föreningen gå in på www.bergangen.se.

Parkering: I föreningen finns ett garage med p-platser som kan hyras för 550 - 800 kr/mån. För medlemmar som har en garageplats finns också tillgång till tvätthall. Till garageplatserna är det separat kö. I föreningen finns parkeringsplatser som kan hyras för 250 kr/månad. Till parkeringsplatserna är det separat kö. I området gäller boendeparkering.

TV och bredband: Ansluten till kabelnät via ComHem. Basutbudet (18 kanaler) ingår i avgiften. Bredband via Telenor (fiber, 100-250 Mbit/s). Bredband ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns det 3 tvättstugor (Setterwalls väg 4, Fredrik Jahns gränd 6 och Finntorpsvägen 8), bastu med relaxavdelning, cykelrum, barnvagnsrum och grovsoprum.

Föreningens renoveringar

2005/2006 - Stambyte
2006/2007 - Fönsterbyte
2008 - Installation fjärrvärme
2013 - Ommålning trapphus
2018 - Innergård på Fredrik Jahns Gränd har fräschats upp

Kommande:
Garage och torget kommer genomgå ett omfattande underhåll- och renoveringsarbete.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 166 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2009-05-20

TV

Ansluten till kabelnät via ComHem. Basutbudet (18 kanaler) ingår i avgiften.

Internet

Bredband via Telenor (fiber, 100-250 Mbit/s). Bredband ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 2 568 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Driftskostnad

280 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 80 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.31757 %
Andel av årsavgiften: 0.31665 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4-5 kvm.
Utanför lägenheten finns föreningens lummiga innergård med vackra planteringar flera sittgrupper och grillar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy