Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fyrvaktarkroken 52, Blåsut, Enskededalen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
74.5 kvm
Avgift
4 223 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Optimalt planerad, genomgående trea med härlig utsikt mot lummig innergård!

Kommer snart! Modern trerummare om 75 kvadratmeter i snabbväxande och populära Blåsut. Inom kort finnes här en ljus och optimalt planerad lägenhet med två sovrum på behörigt avstånd, social planlösning och fin utsikt mot såväl globen som innergården. Här bor du med hög kvalitet med närhet till allt!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Arholma 2, Stockholm kommun,

Storlek

Boarea 74.5 kvm. Enligt bostadsrättsföreningen och säljaren.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

99-2439-1-56-4

Våning / hiss

Våning 3 av 0.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2009
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Bangården
Organisationsnummer: 769613-5073
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 99-2439-1-56-4
Antal lägenheter: 115
Antal lokaler: 1
HSB Brf Bangården består av 3 byggnader med sammanlagt 115 lägenheter och 1 lokal. Lokalen hyrs ut till en förskola. Lägenheterna är fördelade på 2 - 5 rok. Husen färdigställdes 2009 och har adresserna Fyrvaktarkroken 34-64. Föreningen har friköpt tomten och erlägger därför ingen tomträttsavgäld. De boende har tillgång till en fin gård med utemöbler och lekplats, cykelförvaring, barnvagnsförvaring samt styrelserum.
Föreningen är ansluten till HSB Stockholm. Medlemmarna i bostadsrättsföreningen Brf Bangården är skyldiga att vara medlemmar i HSB Stockholm och för detta betalar man 500 kr i engångsavgift samt en medlemsavgift om 300 kr/år. Läs mer på www.hsb.se. På hemsidan kan man betala in och teckna sitt medlemskap. Föreningen använder sig av enhetsmätning av el. D.v.s. förbrukning av el mäts i varje lägenhet och debitering sker sedan som ett tillägg på avgiftsavin, för respektive lägenhetsinnehavare.

Föreningens ekonomi

För ytterligare information om föreningens verksamhet och ekonomi, vänligen se bilagd årsredovisning och stadgar. En köpare förväntas ha tagit del av dessa handlingar innan köp. Kontaka gärna någon i föreningens styrelse. Föreningen förvaltas av HSB Stockholm.

Föreningens renoveringar

Inga ombyggnationer eller större reparationer är planerade.

Månadsavgift

Avgift: 4 223 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Pantsättningsavgift: 443 SEK
Överlåtelseavgift: 1108 SEK
Betalas av: Säljare

Renoveringar

Inga ombyggnationer eller större reparationer är planerade.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy