Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sockengatan 24B, Rosengården, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
62.5 kvm
Avgift
3 880 SEK / mån
Rum
2 rum

Markplanstvåa om 62,5kvm. Inglasad balkong med trädgård.

Varmt välkommen till Sockengatan 24B och denna trivsamma markplanslägenhet belägen på områdets absolut bästa läge. Bostaden erbjuder en praktisk planlösning med bra disponering. Vardagsrummet möjliggör större sociala tillställningar, härifrån når man den härliga inglasade balkongen med egen trädgård i anslutning som ligger i soligt västerläge. Stort sovrum med plats för både dubbelsäng och förvaringsmöjligheter. Köket är fräscht och erbjuder gott om plats för arbetsyta samt matbord 4-6p. Bostaden har genomgått uppfräschning av samtliga ytskikt och väggar 2016, dock är här äldre badrummet som kan behöva renovering på sikt.

Här bor du med cykelavstånd till centrum, Olympia samt Helsingborgs stadskärna. Från ytterdörren har du gångavstånd till Filborna arena, grönområden, skolor 1-9, kollektivtrafik samt ett flertal närbutiker.

Sammantaget en klockren bostad för köparen som vill bo billigt och bekvämt. Markplansläget och trädgården gör detta till en unik chans för den händige köparen.

För mer information eller tidsbokning; Omar.Akkache@skandiamaklarna.se alt. 073-3867474. Varmt välkommen på visning med Omar Akkache, anmälan krävs!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy