Visningar

tis 22 jan 16:00 - 16:30
Välkommen på visning. Anmälan krävs. Omar.Akkache@Skandiamaklarna.se
lör 26 jan 12:00 - 12:30
Välkommen på visning. Anmälan krävs! Omar.Akkache@Skandiamaklarna.se.
Pris
1 495 000 SEK / Eller högst erbjudande.
Adress
Sockengatan 22A, Rosengården, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
73.5 kvm
Avgift
4 668 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Markplanstrea med inglasat uterum och egen trädgård. Klockren disponering. Toppskick!

Välkommen till Sockengatan 22A och denna markplansdröm om tre rum och kök. Redan när vi tar första steget in i bostaden möts vi av rätt känsla, här vill man verkligen bo.

Nuvarande ägare har låtit genomföra en totalrenovering under 2018, där man bland annat har installerat ett påkostat Kvik-kök med riktigt fina materialval och detaljer. Nytt helkaklat badrum med bland annat ett trendigt badkar. Samtliga ytskikt, golv och väggar är renoverade och håller en genomgående hög standard. Vidare erbjuder bostaden en genomgående och ljus disposition med öppet kök mot vardagsrum, ett stort master-bedroom med egen utgång till uterummet samt ett mindre sovrum/kontorsrum precis intill.

Från vardagsrummet når vi det inglasade uterummet, stort väl för att utnyttja som extrarum stora delar av året, och härifrån når man sedan den trevliga trädgården som ligger i anslutning och i österläge.

Sammantaget en perfekt bostad för paret eller den lilla familjen som vill bo tryggt och bekvämt i en välskött och stabil bostadsrättsförening. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

ENTRÉ/HALL
Välkomnande entré med avhängning direkt på väster hand. Strax efter entrén finner vi en större klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Samtliga väggar i bostaden är slätspacklade och vitmålade, med undantag för ett tapetserat sovrum samt någon enstaka fondvägg. På golvet vilar ett genomgående Pergo vinylgolv i gråmatt ton.

KÖK
Riktigt fint Kvik-kök från 2018. Integrerade vitvaror. Ljusa köksluckor, vit sten/kompositbänkskiva och vitt kakel som stänkskydd. Utrustning: kyl/frys, diskmaskin, ugn, micro, häll och köksfläkt. Matplats för 4-6 personer i anslutning. Möbleringsbart med tre barstolar runt köksön.

VARDAGSRUM
I anslutning till köket ligger vardagsrummet öppet mot köksön. Socialt och modern disponering. Möblera med soffgrupp och skapa ett sammanhängande stort allrum med köket. Från vardagsrummet når vi en utav dom två utgångarna till det inglasade uterummet.

MASTER-BEDROOM
Stort sovrum med plats för större säng samt annat tänkbart rumsmöblemang. Utgång till den inglasade balkongen finns från detta sovrum.

SOVRUM 2
Perfekt sovrum, gästrum eller kontorsrum. Rymmer säng och sängbord.

BADRUM
Helkaklat badrum från 2018. Läckra detaljer. Vitt kakel på väggarna med mörk fog. Mörkare klinker på golv med ljus fog. Riktigt fin kombination. Badrummet är utrustat med wc, badkar, vask med underskåp, snygg rund spegel samt spotlights.

INGLASAT UTERUM/TRÄDGÅRD
Härligt extrarum stora delar av året. Möblera med soffgrupp eller större bord med stolar. Öppna upp en varm sommardag och gå ut trädgården. Perfekt radhuskänsla!

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning Brf Helsingborgshus nr 17 2017 Stadgar Brf Helsingborgshus nr 17 Godkända-2016 Energideklaration Brf Helsingborgshus nr 17 22

Bostadsfakta

Kommun

Helsingborg kommun, Filborna församling. Skattesats 32.17%.

Storlek

Boarea 73.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

0195

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Våningsplan 1 av 3. Markplanslägenhet.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1974
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen Brf Helsingborgshus nr 17
Organisationsnummer: 743000-3215
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0195
Antal lägenheter: 216
Antal lokaler: 0

TV

Kabel-tv finns.

Internet

Bredband från Comhem.

Månadsavgift

Avgift: 4 668 SEK / mån
Ink. värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen. Obligatoriskt tillägg om 295kr/månaden.

Driftskostnad

325 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 125 SEK
Övrigt: 75 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.47731 %
Andel av årsavgiften: 0.47974 %
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Stor inglasat uterum med egen trädgård i anslutning i österläge.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd och tvättstuga med torkrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter