Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Pepparvägen 64, Hökarängen, Farsta
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64 kvm
Avgift
3 840 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig och modern 2:a med drömläge vid rofyllda Hökarängsskogen.

Här erbjuds en välplanerad och insynsskyddad tvårummare från 2015. I klockrent söderläge ligger denna rymliga och moderna tvåa med materialval av hög kvalitet och närhet till naturen. Utanför fönstret finner du Hökarängsskogen och Fagersjöskogen med belysta motionsspår och utegym. Hökarängens centrum med tunnelbanestation ligger endast en kort promenad bort. Farsta centrum når du enkelt med cykel eller kollektivtrafik. 

Här är det bara att flytta in och koppla av - ett boende för den kvalitetsmedvetne.

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun.

Storlek

Boarea 64 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

590-3-4-1202

Våning / hiss

Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Ekskogen
Lägenhetsnummer: 590-3-4-1202
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0
Brf Ekskogen bildades 2011 och är belägen på Munstycksvägen 3 och Pepparvägen 60-66 på gränsen mellan Hökarängen och Farsta. Föreningen äger marken och består av tre flerbostadshus om 4 våningar med sammanlagt 70 lägenheter och 3 lokaler. Fastigheternas byggnader är uppförda 2015 av PEAB. Gemensamhetsutrymmen: Föreningen har barnvagnsrum och cykelförråd. Övrigt: För mer information, se årsredovisning och stadgar och besök gärna föreningens informativa hemsida: www.brfekskogen.se.

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftsförändringar finns f n.

Månadsavgift

Avgift: 3 840 SEK / mån
I månadsavgiften ingår bredband, kabel-TV, värme, vatten samt sophantering.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.39524 %
Andel av årsavgiften: 1.39524 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy