Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Nybodagatan 6A, Skytteholm/Solna C, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64 kvm
Avgift
2 955 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Malin Reidarsson
Ansvarig mäklare Malin Reidarsson

Optimalt planerad tvårumslägenhet med balkong i väst och två klädkammare

I ett hus beläget i klassiska och idylliska Skytteholm hittar du denna lägenhet - en optimalt planerad och charmig tvårummare i fint skick med stora sällskapsytor och harmoniska färger. Här flyttar du in i en lägenhet som har kvar en historisk atmosfär över sig, med ommålat originalkök, två klädkammare med gott om plats för förvaring, gediget trägolv och fina trädörrar. Lägenheten har även en fin balkong i västligt läge som utlovar många timmar i solsken. Det stora vardagsrummet med gott om plats för både soffa, TV och annat vardagsrumsmöblemang har även möjlighet att hålla i sociala sammanhang med vänner då det finns bra med utrymme för större matplats. Att det under den senaste tiden har genomförts en renovering i badrummet med vackra tillval i from av stora vita kakelplattor och golv i mörkt klinker med golvvärme gör denna lägenhet komplett.

Brf Skytten 3 är en välskött förening med låga avgifter. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga och cykelförråd. I månadsavgiften om 2955 kronor ingår värme, vatten, tv, källarförråd samt matkällare. Föreningen håller i detta nu på med fönsterbyte för hela fastigheten, lägenhetens fönsterbyte är redan genomfört. Området Skytteholm är ritat av bland annat Alvar Aalto, en finländsk arkitekt och formgivare som på sin tid vad banbrytande inom modern arkitektur.

Här bor man vid ett av Skytteholms bästa lägen - alldeles intill Skytteholmsparken! Med en kort promenad når du Solna centrum och inom några minuter är man vid Strandpromenaden vid Huvudsta strand. Här finns allt och lite till för familjen som vill kunna njuta av det bästa Solna har att erbjuda. Nära mataffär och bageri och ca 5-10 minuters promenad till t-bana, bussar och tvärbanan. För den som gillar shopping finns även Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Att bo i Skytteholm ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.


Vi ses på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy