Länk kopierad!
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 3 350 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 395 000 SEK
Adress
Lillåuddsallén 5, Lillåudden, Västerås
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
86.5 kvm
Avgift
4 275 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och exklusiv 3.5rummare med centralt, sjönära och lugnt läge

Välkommen till Lillåudden och denna 3.5rummare om 86,5 kvadratmeter. Denna lägenhet, som är i absolut toppskick, är ljus och exklusiv och erbjuder bland annat fräscha ytskikt, takhöjd 2,57 m och öppen planlösning - ett exklusivt boende med vackert ljusinsläpp, smarta förvaringslösningar och fönster i flera väderstreck. Härlig balkong med soligt läge och fin utsikt. Endast en ägare som bott i bostaden sedan 2017.

Kummeln är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen tillhandahåller bland annat övernattningslägenhet, bastu, garage, parkeringsplats och en vacker innergård. I månadsavgiften om 4 275 kronor ingår tv, värme, kallvatten, fiberbredband och källarförråd.

Här bor du centralt, sjönära och lugnt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, butiker, caféer, barer, förskola, skola och kommunikationer. Västerås centralstation och Västerås centrum nås på en kort promenad. I närområdet återfinns även Steam hotel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Lillåudden!

Beskrivning

Via den trygga säkerhetsdörren nås en rymlig hall.Hela lägenheten har genomgående tre-stavig vit ek-parkett och präglas av ett härligt ljus-insläpp med fönster i två väderstreck. Väggarna och taken är vitmålade. Det finns gott om eluttag alla rum har uttag för taklampa. Alla rum har inre tilluftsventiler i tak för optimalt inneklimat. Alla innerdörrar är speglade. Det finns nätverksuttag i alla rum.

Hall:
Hall med klinkergolv och parkettgolv, inredd med två rymliga garderober från Marbodal, och ett städskåp.

Klädkammare/kontor/extra rum¨
Till höger från hallen nås en klädkammare med parkettgolv och målade väggar. Rummet används idag som kontor. . Rummet har ett litet fönster med utsikt mot innergården.

Lilla toaletten:
Till vänster från hallen nås lilla toaletten, som är utrustad med handfat, toalett, klinkergolv och kakel över handfatet, samt med ett badrumsskåp med spegel, kommod under handfatet, över- och underbelysning och el-uttag. Här finns även spottar med dimmer i taket.

Lilla sovrummet:
Till vänster från hallen nås även det lilla sovrummet, på ca 12 m2. Här finns bl.a. 2 stycken garderober från Marbodal. Från fönstret har man utsikt mot stora Lillåuddsallén samt skymtas Mälaren till vänster.

Stora badrummet:
Till höger om hallen nås det stora badrummet. Där finns all önskvärd utrustning med vitvaror från Siemens, såsom, tvättmaskin, torktumlare, badkar, bänkskiva med extra belysning och el-uttag, spottar i tak med dimmer, badrumsskåp med spegel, över- och underbelysning, el-uttag, handdukstork mm. Badrummet är helkaklat med klinkergolv, har ett fönster mot innergården och vattenburen golvvärme.

Stora sovrummet:
Längre fram i hallen till vänster precis innan köket/vardagsrummet finns det stora sovrummet. Här ryms dubbelsäng och här finns även tre stora garderober från Marbodal. Fönster med härlig utsikt mot stora Lillåuddsallén och till vänster syns Mälaren.

Köket och vardagsrummet:
Köket och vardagsrummet möts i en öppen planlösning där man har fönster i två väderstreck. Till vänster finns ett stort genomsläppligt fönster och en glasdörr med utgång till den stora balkongen. Från den andra fönsterriktningen till höger ser man innergården, samt har man utsikt bort över takåsar och lite längre bort skymtas toppen på äventyrsbadet Kokpunkten och Steam Hotell. Alla köksskåp från Marbodal. Köket har extra spottar i taket och både köket och vardagsrummet är utrustat med dimmers. Köket är utrustad med vitvaror från Siemens, såsom diskmaskin, spis med induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, stora skåp för kyl och frys, fläkt med kåpa. Köket och vardagsrummet har genomgående parkettgolv i vit tre-stavig ek. Över köksbänken är väggarna helkaklade. Extra spottar finns under varje köksskåp.

Dokument (pdf)

Planritningar planlosning lillåuddsallén 5.pdf årsredovisning kummeln.pdf stadgar kummeln.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Västerås kommun.

Storlek

Boarea 86.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3,5 rum, varav 2-3 sovrum.

Lägenhetsnummer

3402

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016-2017

Föreningen

Föreningens namn: Kummeln
Organisationsnummer: 769617-7232
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 3402
Antal lägenheter: 36
Antal lokaler: 1

I avgiften ingår värme, bredband, TV (basutbud från Viasat) Varmvatten debiteras separat.

Parkering: 9 p-platser med elstolpe 550 kr/mån.
21 garageplatser 875 kr/mån.
Till p-platserna är det separat kö.

TV och bredband: Fiber, både tv och internet ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen: Till varje lägenhet hör ett förråd i entréplan.
Föreningen har cykelrum, samlingslokal, övernattningslägenhet (går att hyra för övernattande
gäster) samt bastu.

Föreningens ekonomi

Föreningen har höjt avgiften med 2%/år och kommer förmodligen att göra så även nästa år.

TV

Fiber Ingår i avgiften och levereras av Viasat

Internet

Fiber Ingår i avgiften och levereras av Viasat

Månadsavgift

Avgift: 4 275 SEK / mån
I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband och tv. Varmvatten debiteras separat.

Gårdsplats/innergård

Gemensam innergård.

Driftskostnad

264 SEK varav:
VA: 106 SEK
Elektricitet: 158 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.52217 %
Andel av årsavgiften: 2.52219 %
Pantsättningsavgift: 450 SEK
Överlåtelseavgift: 1150 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Balkongen har sol på morgonen, från ca kl. 10, och hela dagen fram till kvällen.
Det är en fantastisk utsikt från balkongen över Mälaren. Åt vänster har man utsikt ända bort mot ÖsterMälarstrand och till höger ser man Östra hamnen och centrum. Balkongen är utrustad med belysning och flera el-uttag. Hela balkongen inglasades under 2018.

Bilplats

9 p-platser med elstolpe 550 kr/mån.
21 garageplatser 875 kr/mån.
Till p-platserna är det separat kö

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy