Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bränningevägen 32, Årsta, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
85 kvm
Avgift
4 164 SEK / mån
Rum
4 rum

Gavellägenhet med ett insynsskyddat läge högst upp i huset

Välplanerad gavel 4:a högst upp i huset i modern fastighet från 2016 med ett av det bästa lägena i föreningen. Välkomnande hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Rymligt vardagsrum med balkong i söder och stora fönster som bidrar till fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås lägenhetens väl tilltagna och ljusa kök med matplats för 4-6 personer med fönster mot lummig omgivning. Marbodalkök med vackra materialval. Maskinellt utrustat med spishäll, ugn, fläkt, mikro och kyl och frys samt diskmaskin. Tre sovrum varav det största med hel garderobsvägg. Stort helkaklat badrum med golvvärme, dusch, handdukstork, wc, kommod med handfat. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta, belysning och skåp ovan. Ljust mattlackat ekparkettgolv och ljusa väggar i hela lägenheten.
Brf Årstaliden byggdes 2016 och består av 81 st bostäder som erbjuder moderna bostäder med alla bekvämligheter man kan önska sig. Hiss, garage och parkeringsplatser. Fiber och kabel-TV via ComHem ingår i avgiften. Tillgång till cykel- och barnvagnsrum. På innergården finns även en lekplats och grillplatser.
Närhet till Årsta Torg med bussar, mataffär, apotek, restauranger, träningsanläggningar, skola, bibliotek och trevliga caféer. I kvarteret finns flera förskolor, lekparker samt vårdcentral, BVC och folktandvård. Restaurangerna i närheten är av god kvalitet, sushin och restaurangen Två små svin på Årsta torg är att rekommendera. Närhet till natur och bra valmöjlighet för att ta sig till övriga Stockholm. Flera busslinjer vid torget tar er bl.a. till röd (Liljeholmen) eller grön (Gullmarsplan) tunnelbana samt till pendeltåget i Årstaberg. 160 trafikeras dygnet runt med korta intervaller. Tvärbanan finns på kort promenadavstånd. Årstaskogen med strövområden, motionsslingor och kolonistugor samt vattnet och båtklubb vid Årstaviken finns endast fem minuter bort till fots. Vill du ta cykeln är det endast 10 minuters cykling till Södermalms utbud av kaféer, restauranger, kulturliv och shopping. Nära ligger även Globen City Shopping och sport- och musikarenor.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy