Budgivning pågår
Aktuellt bud: 965 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
895 000 SEK / Utgångspris
Adress
Hagagränd 23, Haga, Västerås
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
43 kvm
Avgift
2 317 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och optimalt planerad tvåa med balkong

Välkommen hem till denna optimalt planerade tvåa på trevliga Haga. Denna inbjudande lägenheten är ljus och har fönster i flera väderstreck. Här finner man ett hem i fint skick med parkettgolv i hela lägenheten. Rymligt vardagsrum med gott om plats för umgänge. Här kan du njuta av många härliga soltimmar på den stora balkongen i ljust soligt läge. Välskött förening med god ekonomi.

En kort promenad tar dig ner till citykärnan och stadens puls. Vill man hellre ta bussen så är hållplatsen strax utanför. Närheten till E18 ger ett smidigt pendlande. Här bor du även nära sjukhuset.

Välkommen hem.

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en stor och inbjudande hall med en inbyggd garderob. Hallen har vitmålade väggar och parkettgolv.

Kök
Ett funktionellt och välplanerat Marbodalkök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord för två.

Vardagsrum
Ett ljust och trevligt vardagsrum med balkong i ljust och soligt läge. Här finns gott om plats för både matgrupp och soffgrupp. Rummet har vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 1
Från hallen når du detta ljusa sovrum, som har tre inbyggda garderober. Vitmålade väggar och trägolv.

Badrum 1
Ett fräscht och funktionellt badrum med toalett, badkar, handdukstork, handfat och badrumsskåp. Våtrumsmatta på golv och vägg.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Årsredovisning 2017 Haga nr 2.pdf BRF Stadgar Haga nr 2.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stocken 4, Västerås kommun, Västerås Badelunda församling. Skattesats 32.44%.

Storlek

Boarea 43 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

21

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1944
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3 glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Haga nr 2
Organisationsnummer: 778000-1090
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 21
Antal lägenheter: 48
Antal lokaler: 2
MBF är ekonomisk förvaltare.

Parkering: Parkeringsplats med eluttag går att hyra för 125 kr/mån Parkering utan el går att hyra för 60 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö (ca 5-6 st i kö).

TV och bredband: Kabel-tv och bredband via ComHem samt Stadsnätet.

Gemensamma utrymmen: Det finns källarförråd, matkällare, samlingslokal och tvättstuga.

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar finns. Kontrollerat med ordförande 2019-01-09.

Föreningens renoveringar

ROT renoverat ca 1992.
Säkerhetsdörrar ca år 2000.
Fönsterbyten ca 2004-2005.
Byte utav varmvattenberedare ca 2010.
Renoverat tak ca 2015.

Inga större planerade renoveringar finns. Kontrollerat med ordförande 2019-01-09.

Månadsavgift

Avgift: 2 317 SEK / mån
inkl värme, va och kabel-tv.

Tillträde

Enl. ök.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.80935 %

Uteplats

Rymlig balkong under tak i ljust och soligt läge.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter