Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Planteringsvägen 104B, Miatorp, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
45.5 kvm
Avgift
3 038 SEK / mån
Rum
1 rum

Bo med närhet till stan & Campus!

Här finns möjligheten att förvärva en välplanerad och ljus etta på 45,5 kvm med inglasad balkong på ett lugnt och trevligt område med närhet till stan. Busshållplats utanför lägenheten. Perfekt förstagångsbostad eller studentbostad med låg månadsavgift!

Vi välkomnas av en rymlig hall med plats för avlastningsbord och avhängningsmöjligheter. Till höger om hallen finner vi det helkaklade snygga badrummet som går i vitt och grått. Vask, spegel, dusch, wc och tvättmaskin. Badrummet har genomgått stambytsrenovering av Brf Melonen.
Unikt stort kök med plats för matbord 4-5 pers samt gott om förvaringsmöjligheter. Den maskinella delen består av kyl/frys, häll, ugn, fläkt, micro och diskmaskin.
Vardagsrummet är bostadens hjärta. Rummet ger oss en mycket varm och trevlig känsla. Stora fönsterpartier som ger dig mycket ljus insläpp. Tack vare den smarta planlösningen erbjuder bostaden en solalkov samt två stora inbyggda garderober varav en med skjutdörr och den andra med spegeldörr. Dessutom är vardagsrummet väldigt lättmöblerat. Här får du plats med soffbord, soffa, tv-bänk. Väggen mellan sägen och soffan är nedtagbar.
Planteringsvägen 104B ejbuder dessutom en inglasad balkong i soligt läge med plats för möblemang. Den perfekta platsen för avkoppling.
Välkommen hem.


I BRF Melonen bor du i en välskött och stabil förening med god ekonomi och en bra underhållsplan. Föreningens medlemmar har tillgång till två tvättstugor samt en innergård som möjliggör trevliga grillkvällar. Från Planteringsvägen har du gångavstånd till skogen & sundet. Här bor du på ett lugnt och avskilt läge men ändå med närhet till stadens puls på några få minuter. Busshållplats utanför fastigheten.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy