Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gillesgatan 1A, Liljeholmen/Rosenlund, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
3 375 SEK / mån
Rum
2 rum

Totalrenoverat vid Vätterns strand

Välkommen till en unik lägenhet! En nyrenoverad tvåa på andra våning, bara ett stenkast från Vätterstranden och härliga morgondopp. Den insynsskyddade gavellägenheten är belägen vid en lugn gata med utsikt över fina grönområden. Lägenheten upplevs som otroligt luftig tack vare sitt stora ljusinsläpp genom fönster i tre väderstreck. Det finns även en inglasad balkong som har sol stora delar av dagen.

Den välplanerade tvåan har under de senaste åren genomgått en totalrenovering i klassisk stil av en möbelsnickare. Förutom nytt kök, nytt helkaklat badrum och jordad el så har den höga lister i gammeldags tappning, framtagna originalgolv i furu och vackra fönsterbänkar i marmor. Bostaden har en imponerande takhöjd på 265 cm och goda förvaringsmöjligheter i flertalet platsbyggda garderober. Dessutom ingår två externa förråd i huset, ett på vinden och ett i källaren. Det ingår även en parkeringsplats i hyran.

Området är naturskönt med endast 70 m till Vätterstranden och är omgiven av flera olika parker, Liljeholmsparken, Rosenlunds sandbankar, Rosenlunds Rosarium och Rosenlunds Herrgård. Samtidigt ligger lägenheten på behändigt avstånd till både A6 köpcentrum och Jönköpings city. Du kan lätt ta dig till dessa längs fina cykelvägar och slippa trafiken. Lika smidigt är det att åka med kommunaltrafiken tack vare att busslinje 1 går precis utanför huset var 10:e minut och busslinje 2 går ett kvarter bort lika ofta. Det är också nära till Rosenlunds vårdcentral, förskola (200m) och Rosenlundsskolan om du/ni har eller planerar barn.

Bostaden ingår i en mycket stabil förening med hållbar ekonomi. Den lilla föreningen och dess hus har låga lånekostnader per lägenhet trots att samtliga renoveringar är gjorda på huset under de senaste åren, dränering, takbyte, stamrenovering, fönsterbyte, balkongbyte och de sista projekten som fasad- och trapphusrenovering sker under vintern 2019.

Välkomna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy