Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
1 900 000 SEK / utgångspris
Adress
Gillesgatan 1A, Liljeholmen/Rosenlund, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
3 375 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Totalrenoverat vid Vätterns strand

Välkommen till en unik lägenhet! En nyrenoverad tvåa på andra våning, bara ett stenkast från Vätterstranden och härliga morgondopp. Den insynsskyddade gavellägenheten är belägen vid en lugn gata med utsikt över fina grönområden. Lägenheten upplevs som otroligt luftig tack vare sitt stora ljusinsläpp genom fönster i tre väderstreck. Det finns även en inglasad balkong som har sol stora delar av dagen.

Den välplanerade tvåan har under de senaste åren genomgått en totalrenovering i klassisk stil av en möbelsnickare. Förutom nytt kök, nytt helkaklat badrum och jordad el så har den höga lister i gammeldags tappning, framtagna originalgolv i furu och vackra fönsterbänkar i marmor. Bostaden har en imponerande takhöjd på 265 cm och goda förvaringsmöjligheter i flertalet platsbyggda garderober. Dessutom ingår två externa förråd i huset, ett på vinden och ett i källaren. Det ingår även en parkeringsplats i hyran.

Området är naturskönt med endast 70 m till Vätterstranden och är omgiven av flera olika parker, Liljeholmsparken, Rosenlunds sandbankar, Rosenlunds Rosarium och Rosenlunds Herrgård. Samtidigt ligger lägenheten på behändigt avstånd till både A6 köpcentrum och Jönköpings city. Du kan lätt ta dig till dessa längs fina cykelvägar och slippa trafiken. Lika smidigt är det att åka med kommunaltrafiken tack vare att busslinje 1 går precis utanför huset var 10:e minut och busslinje 2 går ett kvarter bort lika ofta. Det är också nära till Rosenlunds vårdcentral, förskola (200m) och Rosenlundsskolan om du/ni har eller planerar barn.

Bostaden ingår i en mycket stabil förening med hållbar ekonomi. Den lilla föreningen och dess hus har låga lånekostnader per lägenhet trots att samtliga renoveringar är gjorda på huset under de senaste åren, dränering, takbyte, stamrenovering, fönsterbyte, balkongbyte och de sista projekten som fasad- och trapphusrenovering sker under vintern 2019.

Välkomna!

Beskrivning

HALL
Välkomnande och ljus entréhall med snyggt trägolv, ljusa väggar och tak, klädavhängningsplats samt två platsbyggda garderober.

SOVRUM
Rymligt sovrum med samma trägolv som i hall, ljusa väggar och tak samt sex platsbyggda garderober i varierande storlek.

KÖK

Lyxigt och rymligt kök i öppen planlösning med större matplats, massiva köksluckor i ek, massiva bänkskivor i ek, vitt kakel som stänkskydd, flyttbar köksö på låsbara hjul, rostfri maskinpark samt fantastiska arbetsytor och gott om skåpsförvaring. Samma snygga trägolv som i hall och sovrum samt ljusa väggar och tak.

- Varmluftsugn (Electrolux)
- Induktionshäll (Electrolux)
- Spisfläkt (Electrolux)
- Micro (Cylinda)
- Integrerad diskmaskin (Bosch)
- Kombinerad kyl/frys (Samsung)

BADRUM
Läckert badrum med grått klinkergolv, helkaklade vita väggar, vitt tak med infällda spotlights, duschhörna med glasdörrar, tvättställ med vit kommod, toalett, vädringsfönster samt toppmatad tvättmaskin (Cylinda).

VARDAGSRUM

Stort VARDAGSRUM med parkettgolv i vitlaserad ek, ljusa väggar och tak, utrymme för både större soffgrupp och matsalsmöbel/arbetshörna samt utgång till balkong.

INGLASAD BALKONG
Balkong i bästa tänkbara läge med sol från tidig lunch till sen eftermiddag/kväll. Skjutbara glaspartier, ny el samt nålfiltsmatta på golvet.

Dokument (pdf)

Planritningar Gillesgatan 1a-b.pdf Volontären 1 stadgar.pdf Volontären 1 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Jönköpings Kristina-Ljungarum församling. Skattesats 33.85%.

Storlek

Boarea 66 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

098-098-003

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Våningsplan 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1946
Fönster: Isolerglasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Volontären 1
Organisationsnummer: 726000-1057
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 098-098-003
Antal lägenheter: 10
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiprestanda: 113 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband. Leverantör: Com Hem.

Månadsavgift

Avgift: 3 375 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 8.33330 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Föreningens renoveringar under senare år:
- Rörinfordring, 2006
- Utbyte av entrédörrar och lägenhetsdörrar, 2007
- Ny el i gemensamhetsutrymmen, 2007
- Ombyggnad av yttertak, 2011
- Byte av fönster, 2011
- Byte av källardörrar, 2011
- Dränering av källargrund samt utvändiga arbeten, 2014
- Byte av armaturer i gemensamhetsutrymmen, 2016
- Ombyggnad av balkonger, 2018
- Ombyggnad av fasad, 2019
- Renovering trapphus, 2019

Säljarens renoveringar:
- Nytt badrum, 2015
- Nytt kök samt ombyggnation av planlösning, 2015
- Jordad el, 2015
- Slipning av trägolv, 2015
- Nytt parkettgolv (vitlaserad ek) i vardagsrum, 2018
- Målning av väggar och tak, 2015 samt 2018
- Renovering samt målning av lister och dörrfoder, 2018
- El på balkong, 2018
- Behandling av trägolv med linolja/såpa, 2019

Uteplats

Balkong, inglasad (2018), läge sydväst.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, verkstad, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter