Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Valkyriavägen 7, 6 tr, Rissne, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
52 kvm
Avgift
2 944 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Natalie Lundell
Ansvarig mäklare Natalie Lundell

Fin 2:a med högt läge och stor balkong!

Nu finns en möjlighet att förvärva en ljus och välplanerad 2:a på 52 kvm belägen högt uppe i huset på Valkyriavägen 7. På denna adress är det sällan bostäder ute till försäljning, vilket är det bästa betyget på att man trivs bra i föreningen och i huset.

Bostaden har genomgående fina ytskikt med flytande ekparkettgolv och ljusa släta väggar. Köket är modernt och stilrent med rejäla arbetsytor. Det rymliga vardagsrummet erbjuder goda möbleringsalternativ för både soffa och matplats samt gott om bra förvaring. Från vardagsrummet nås både det rofyllda sovrummet med plats för dubbelsäng samt den härliga balkongen i högt söderläge. Badrummet har fräschats upp på ett fint sätt, med bl.a. kommod, tvättmaskin samt handdukstork.

Goda förvaringsutrymmen i form av stor klädkammare och flertalet garderober samt tillgång till källarförråd.

På Valkyriavägen 7 bor ni i en stabil förening med god ekonomi. Föreningen har nyligen genomfört ett takbyte och underhåller byggnaden på ett bra sätt. Enligt föreningen finns ekonomin för att utföra en del kommande renoveringar utan att behöva ta upp nya lån. Bekvämligheter såsom indraget fiber och modern tvättstuga finns i huset och Rissne centrum med tunnelbana ligger med några få minuters promenad från adressen. Rissne i sig är en växande stadsdel i Sundbyberg och kan även stoltsera som Sundbybergs grönaste stadsdel. Nya områden med villor och radhus växer upp, centrum ska upprustas och tvärbanan kommer finnas här inom några år. Härifrån tar man sig smidigt till alla delar av Stockholm, antingen via tunnelbana, bussar, men även med cykel då fina cykelvägar finns via Rissne. Läs gärna mer under "övrigt" för det finns mycket gott att säga om området.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy