Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Gotlandsgatan 53, Södermalm, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
143 kvm
Avgift
5 373 SEK / mån
Rum
0 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik etagelägenhet högst upp i huset med magnifik utsikt över takåsar och stor terrass

Tilltalande och stilren etagevåning med stora sociala ytor och en fantastisk terrass sydväst. Här hittar du ett bekvämt boende för barnfamiljen eller för de som önskar rymd och ytor för umgänge. Lägenheten är väldisponerad för den stora familjen och har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger trivsamma sociala ytor. Vardagsrummet har fönster i tre väderstreck och här finns en naturlig mat- och soffdel. Från vardagsrummet nås även den rymliga terrassen i söder som har plats för både möbler och odlingar för dig med gröna fingrar. På övre plan finns två bra sovrum och ett smakfullt badrum. Sammantaget en mycket trevlig och välplanerad våning som med sina sociala ytor och magnifika terrass och utsikt ger ett boende utöver det vanliga! Garage finns i huset.

Här bor du på populära Gotlandsgatan nära Sofos hjärta Nytorget men även nära Skanstull med sina utmärkta kommunikationer. Här bor man med restauranger, kommunikationer och service utanför porten. Med en kort promenad nås även SoFos hjärta Nytorget och dess utbud av shopping, restauranger, caféer och barer. Promenerar man Götgatan norröver kommer man strax till Skrapans galleria och vidare kommer Medborgarplatsen och dess utbud. I området finns även utmärkta kommunikationer med både flertalet bussar och tunnelbana från Skanstull. Vill man söka sig bort från trafik och folkvimmel en stund når man det trevliga promenadstråket utmed Årstaviken på några minuter.

Beskrivning

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.7%.

Församling

Katarina.

Storlek

Boarea 143 kvm.

Lägenhetsnummer

445 (kopia)

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Föreningen

Lägenhetsnummer: 445 (kopia)
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 5 373 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy