Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 395 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Patron Pehrs väg 33, Centrala Huddinge, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
80 kvm
Avgift
3 919 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lugnt centrumläge med balkong

Välkommen till en trevligt planerad 3:a med endast ett par minuters promenadväg till Huddinge centrum och goda kommunikationer. Samtliga rum är stora och luftiga och det finns möjlighet att använda den stora klädkammaren med fönster som en extra sovdel. Föreningen har mycket trevlig trädgård och stor lekplats på innergården. Sammanfattningsvis en mycket luftig och fint planerad bostad med lugnt centrumläge.

Säljaren har betalat in extra kapitaltillskott vilket ger denna bostadsrätt en låg och attraktiv månadsavgift (ca 42% lägre än innan inbetalningen).

Mer information om föreningen finns att tillgå på deras hemsida www.brftradgarden.se.

Beskrivning

--- Möblerbar hall med garderob och städskåp. Plastmatta.

--- Badrum med delvis kaklad del i övrigt våtrumsmatta. Utrustning består av badkar, tvättställ, wc samt tvättmaskin -14.

--- Stort och luftigt vardagsrum med burspråk. Parkettgolv.

--- Sovrum med garderobsvägg (skjutdörrar av spegelglas). Plastmatta.

--- Rymlig klädkammare som idag används som sovdel. Det finns fönster. Plastmatta.

--- Sovrum med plastmatta.

--- Kök med plats för matbord för ca 4-6 personer. Plastmatta. Vitvaror består av kyl/frys -13, spis med keramikhäll -18, spisfläktskåpa samt diskmaskin -18. Utgång till en stor delvis inglasad balkong i sydost - sol från morgon till ca 16.

Övrigt

Patron Pehrs väg är beläget i populärt lugnt område med närhet till både goda kommunikationer, centrum samt förskolor/skolor.

I Huddinge centrum ges människorna företräde framför bilarna. Arkitekternas förebild har varit gamla stadskärnor, med snirkliga gator och öppna ytor. Stora och små butiker samsas vägg i vägg. Här finns ett rikt utbud av kommersiell och allmän service: apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, kommunalhus, huvudbibliotek, närpolisstation, postkontor, vårdcentral, pendeltågsstation och i anslutning till stationen en bussterminal. Till Huddinge centrum tar det endast någon minut att gå och där väntar pendeltågen mot såväl Stockholm (ca: 15 minuter) som Södertälje (ca: 20 minuter).

På huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Nedan kommer ett litet urplock från hemsidan:

"I Huddinge finns många spännande utflyktsmål och ett brett utbud av fritidsaktiviteter.

Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Här finns skogar, berg, sjöar (Gömmaren och Långsjön) och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard. I Kungens Kurva finns Heron City, ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Från Vårby brygga kan du, från maj till september, ta båten ut på Mälaren, till Birka eller Stockholm.

Eller vill du kanske hellre gå på museum? Passa på att besöka Internationella Barnkonstmuseet i Vårby Gård, det enda i sitt slag"

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Trädgården.pdf Årsredovisning 2017 Brf Trädgården.pdf Energideklaration Brf Trädgården.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.9%.

Församling

Huddinge.

Storlek

Boarea 80 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3,5 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

83

Våning / hiss

Våning 3 av 4.
Hiss finns.
Våning 4 på hissen

Byggnad

Byggnadsår: 1989
Ventilation: Mekanisk ventilation

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Trädgården
Organisationsnummer: 716420-1423
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 83
Antal lägenheter: 205
Antal lokaler: 0

Parkering: Föreningen förfogar över 121 parkeringsplatser. Samtliga platser har elanslutning och vissa är under tak. Åtta av platserna är försedda med laddare för elbil.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns samlings- och hobbylokaler, 4 tvättstugor, cykelrum, m.m.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 130 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2018-03-01

TV

Grundutbud för TV ingår i månadsavgiften. Det går att få Fiber-Tv genom gruppavtalet med Telenor.

Internet

Bredbandsuppkoppling till internet/IP telefoni (hastigheten 100 Mbit) går att få för 175 kr/mån genom föreningens gruppavtal med Telenor.

Månadsavgift

Avgift: 3 919 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten och basutbud kabel-tv.

Driftskostnad

525 SEK varav:
Försäkring: 175 SEK
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.52287 %
Andel av årsavgiften: 0.53173 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Inglasad balkong med sol fram till ca 16.00. Balkongen är rymlig och möblerbar.

Bilplats

Föreningen har 40 parkeringsplatser under tak d.v.s. carport och 72 markplatser. Samtliga platser har motorvärmare.

Övriga utrymmen

Stort vindsförråd om ca 6 kvm. 5 stycken gemensamma tvättstugor och samlingslokal.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy