Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Benvägen 32, Bjurhovda, Västerås
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
88.5 kvm
Avgift
4 737 SEK / mån
Rum
4 rum

Markplan med egen trädgård i perfekt söderläge

Varmt välkommen till en optimalt planerad marklägenhet om fyra rum och kök, med inglasat uterum och egen trädgård. Barnvänligt läge i populära kvarter.

Lägenheten har ett fint och modernt kök med snygga luckor i ek, ljust kakel, bänkskiva med infälld diskho, tapetserade väggar och vitbehandlat parkettgolv. Flera av vitvarorna är uppdaterade under de senaste åren. Här finns tre sovrum samt ett trevligt vardagsrum med fin fiskbensparkett. Vardagsrummet har utgång till det inglasade uterummet och trädgården i härligt söderläge. I trädgården finns äppelträd, hallonbuskar och andra trevliga överraskningar.

Vidare finner du i lägenheten ett fräscht kaklat badrum med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp, spegel och tvättmaskin samt en praktisk gästtoalett.

Perfekt läge mot ett trevligt grönområde och det är gångavstånd till bland annat förskola, skola, affär, belyst motionsspår och busshållplats. På cykelavstånd finns både Skiljebo centrum och Hälla shoppingområde.

Midgård i Västerås är en stabil förening med god ekonomi (endast 1650 kr i låneskuld per kvm) och välskötta fastigheter. Föreningen tillhandahåller övernattningsrum och i månadsavgiften om 4737 kronor ingår värme, VA, parkeringskort, bostadsrättstilläggsförsäkring samt TV från AT Installation och bredband (100/100) från Bredbandsbolaget/Telenor.

VÄLKOMMEN HEM.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy