Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Råstensgatan 1B, 4 tr, Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
62 kvm
Avgift
4 452 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Natalie Lundell
Ansvarig mäklare Natalie Lundell

Stor 2:a med balkong i söderläge

ACCEPTERAT PRIS! Varmt välkomna till Råstensgatan 1B och denna stora 2:a. Här finner ni en bostad belägen mitt i centrala Sundbyberg, på en av områdets mest eftertraktade adresser. I en byggnad som uppförts 2004 finner ni denna bostad med alla bekvämligheter som önskas. Bostaden ligger på våning 4 och därmed är det ytterst lite insyn och balkongen som är belägen i söderläge hamnar i ett högt, ostört läge där sol kan avnjutas från morgon till kväll.

Planlösningen erbjuder väldigt bra förvaring via flera inbyggda garderober och en stor separat klädkammare (som en gång har nyttjats som extra sovrum pga sin storlek!). Rummen är fördelade på ett välplanerat sätt med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ordentligt sovrum och stort helkaklat badrum med alla bekvämligheter som önskas. Bostaden upplevs ljus och rymlig då det finns stora fina fönster som bidrar till ett vackert ljusinsläpp. Köket renoverades 2016/2017 på ett stilfullt sätt med bland annat ljusgrå luckor, mörk arbetsbänk och diskho och praktisk klinker med golvvärme. I hela bostaden är ytskikten genomgående med vita väggar och golvet utgörs av ekparkett eller mörkgrå klinker. Här är det bara flytta in!

I föreningen Brf Brunnsgården tillhör ni i en förening där försäljningarna inte varit många, här trivs de som bor. I avgiften ingår mycket; Värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg, vilket håller ner de övriga boendekostnaderna. I huset finns garage och lediga platser finns! På Råstensgatan 1B bor ni mitt i centrala Sundbyberg, men på en lugn tvärgata skyddad från trafik. Här har ni all tänkbar service bara någon minut från porten, med Sundbybergs breda utbud av kommunikationer (tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och bussar), butiker och restauranger. Via en trevlig promenad längs det fina grönområdet Lötsjön och Golfängarna når ni Mall of Scandinavia och promenerar ni åt andra hållet når ni mysiga bällstaån och därefter Bromma Blocks. Läget är helt enkelt oslagbart med närhet till stadspuls och natur!

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy