Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 995 000 SEK / Eller högst erbjudande.
Adress
Paviljonggången 26, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
129 kvm
Avgift
5 373 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ypperlig chans att förvärva ett vackert bostadsrättsradhus! Välkommen hem!

Kommande försäljning!
Varmt välkommen till barnvänliga och underbara Maria Park och detta rymliga radhus om 129 kvm med fint läge i området! Här erbjuds en bostad med många charmiga egenskaper såsom vackert ljusinsläpp från två olika väderstreck, takhöjd upp till 5 meter (Viss del), en öppen och bra planlösning samt stora vackra fönsterpartier.

Entréplan med två sovrum, badrum, tvättrum, rymligt vardagsrum och matsalsdel som ansluter till kök med bardel. Övervåning med ett sovrum och helkaklat WC. Insynsskyddad trädgård med trädäck, här finns det gott om plats för både matgrupp och lounge möbler.

Här bor man i en lugn & välskött förening på en mindre trafikerad gata. I anslutning till fastigheten finns det gott om parkeringsplatser som ägs av föreningens medlemmar. I övrigt finns det goda bussförbindelser till centrum, skolor, idrottsanläggningar och allt vad staden har att erbjuda. Här finns även gott om härliga grönområden, närhet till förskolor och grundskolor samt livsmedelsbutiker. Detta är en optimal bostad för familjen som söker en "villa" känsla!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller funderingar.

Beskrivning

HALL/ENTRÉ
Lång & rymlig hall med både avhängning och förvaringsmöjligheter. Gråsvart klinker och vita väggar.

VARDAGSRUM
Stort och luftigt vardagsrum med stora fönster och bra ljusinsläpp. Här ryms såväl en soffgrupp som övrig möblering. ljust parkettgolv och vita väggar.

KÖK
Nyrenoverat kök med köksö, Vita köksluckor samt matchande mörkgrå bänkskiva. Snyggt kaklade ytor ovan och stilig vask med blandare. Köket är utrustat med: induktionshäll, ugn, kyl/frys, Vinkyl, köksfläkt och diskmaskin. Köket är gediget och väldigt trevligt, här finns dessutom plats för ett matbord för ca. 6-8 personer. ljust parkettgolv och vita väggar.

BADRUM
Fräscht helkaklat badrum. Gråa klinker på golvet och vit kakel väggen. Badrummet är utrustat med: kommod med underskåp, spegelskåp, wc och badkar.

BADRUM (VÅN 2)
Fräscht helkaklat badrum. Gråa klinker på golvet och vit kakel väggen. Badrummet är utrustat med: kommod med underskåp, spegelskåp, wc och duschhörna.

SOVRUM 1 (VÅN 1)
Bra storlek med ljusinsläpp genom fönster. Här finns bra möjligheter för förvaring. Vita väggar samt ljust parkettgolv.

SOVRUM 2 (VÅN 1)
Stor och rymligt, detta rummet når man genom vardagsrummet. Här finns stora fönsterpartier. Ljust parkettgolv samt vita väggar.

SOVRUM 3 (VÅN 2)
Stort sovrum beläget på andra våningen. Stora fönsterpartier samt bra ljusflöde. ljust parkettgolv samt vita väggar.

TRÄDGÅRD:
Stor trädgård med delvis trädäck, perfekt yta som kan nyttjas väl för den som önskar. Trädgården är även belägen i västerläge!

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Maria Park nr 3 Årsredovisning Brf Maria Park nr 3 2017

Bostadsfakta

Kommun

Helsingborg kommun.

Storlek

Boarea 129 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

3937

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Maria Park nr 3
Organisationsnummer: 716439-6454
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 3937
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 5 373 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.07270 %
Andel av årsavgiften: 2.09000 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy