Visningar

sön 31 mar 13:00 - 13:30
mån 1 apr 18:30 - 19:00
Pris
2 995 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Kvarnholmsvägen 80, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
49 kvm
Avgift
3 123 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 2:a med stor balkong

ACCEPTERAT PRIS 2 995 000 kr
Nu finns chansen att förvärva denna fina 2:a i populära Brf Spisbrödsfabriken. Lägenheten ligger med Kvarnholmens absolut centralaste läge intill närcentrum med direkt närhet till flera caféer och restauranger. Bussen till Slussen eller Nacka forum går precis utanför dörren. Vill du hellre ta båten in till stan når du snabbt kajen med underbar utsikt och båthållplatsen där du enkelt tar dig in till city och Djurgården.

Lägenheten ligger trivsamt och insynsskyddat med stor balkong, här njuter du av solen från tidig morgon till sen lunch. Via säkerhetsdörr når du en välplanerad och yteffektiv lägenhet med genomgående ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Köket är från VEDUM och är smakfullt inrett med vita luckor. Modern och öppen planlösning mot vardagsrummet som rymmer både stor soffa och matplats för 4-6 personer. Intill ligger det mysiga sovrummet med plats för stor säng. Här finns bra förvaring i inredd garderobsvägg. Badrummet är även det smakfullt med helkaklade väggar i vitt, dusch med glasvägg och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I hallen finns gott om förvaring i garderober och externt förråd finns i källaren. Från lägenhetens vardagsrum och sovrum njuter man även av sjöglimt mellan trädtopparna.

Läget här är idylliskt och mycket barnvänligt. Under 2018 slog Coop upp portarna i det nya närcentrumet där även bageri och juicebar m.m. huserar. På Kvarnholmen finns också läkarmottagning, caféer och ett växande utbud av restauranger. Via Svindersviksbron nås Nacka Forum på bara en dryg kilometers bil- och separat cykelväg, där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds. Du når även Slussen på ca 10 minuter med bussen. Kvarnholmen expanderar hela tiden och bjuder på ett eftertraktat läge med närhet till vatten och grönområden och city, perfekt för dig som vill ha en fot i city och en i skärgården.

Beskrivning

HALL
Välkomnande entré med genomgående parkettgolv. Goda avhängning- och förvaringsmöjligheter i garderob.

KÖK
Stilrent kök med inredning från Vedum, vita skåpsluckor och vitt stående kakel ovanför arbetsbänk i vit laminat samt rostfria vitvaror. Gott om förvaringsmöjligheter och med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Maskinella utrustningen består av spishäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro, köksfläkt, kombinerad kyl/frys och en integrerad diskmaskin. Här finns det gott om plats för större matbordsset. Parkettgolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Stort och ljust med stora fönsterpartier med sjöglimt. Här finns gott om plats för stor soffgrupp samt övrigt möblemang, perfekt för umgänge och trevliga middagar. Parkettgolv och vitmålade väggar.

BALKONG
Stor balkong att avnjuta solen på från tidig morgon till lunch. Här ryms både matplats och loungemöbler.

SOVRUM
Ljust och öppet sovrum med praktisk garderobsvägg. Plats för dubbelsäng. Här njuter du av sjöglimt över inloppet.

BADRUM
Exklusivt badrum med duschvägg i glas, wc, handfat med kommod och spegel med belysning. Kombinerad tvätt och tork med praktisk arbetsbänk ovan, samt överskåp för förvaring.

Övrigt

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen håller på att växa fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Ön kommer blir en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokaler "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatser, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort finns en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool.

Mitt på Kvarnholmen ligger den gamla Spisbrödsfabriken som blir ett nytt centrum. Här finns redan livsmedelsbutik, gym, restauranger och caféer. Ett stenkast från lägenheten finns en fin lekpark för barnen. Idag berikas redan Karnholmen av flera smultronställen som restaurang Kvarnholmen Mat&Vy, Café Kvarnholmen och glassfabriken SNÖ. Magiska trädgården ligger också på Kvarnholmen och är precis det, en magisk plats med urban odling, magiska trädhus, hängmattor och bygglek. Läs mer om Kvarnholmens framtidsplaner på www.kvarnholmen.com

Via "genvägen" tar du dig snabbt till intilliggande Finnboda Hamn där ICA butik, Café Slipen och Restaurang Docklands ligger. Centrala Nacka med köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi, Nyckelvikens naturreservat, förskolor och gymnasium når man numera enkelt på endast 15 minuter via nya Kvarnholmsbron som förbinder de två stadsdelarna.

Området har utmärka kommunikationer in till Slussen och Nacka och fler busslinjer trafikerar i området. Du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller).

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Årsredovisning 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.54%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 49 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

11302

Våning / hiss

Våning 2 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Spisbrödsfabriken
Organisationsnummer: 769628-4590
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 11302
Antal lägenheter: 94
Antal lokaler: 5
Brf Spisbrödsfabriken är en nybildad förening med 94 lägenheter och 5 hyreslokaler fördelade på fyra hus uppförda av JM AB under 2017. Lägenhetsstorlekarna är 1-4 rok om 37-97 kvm. Entréer ligger längs Kvarnholmsvägen, en till varje trapphus, det finns även portar mot den gemensamma gården.

Föreningens ekonomi

Föreningen har en stabil ekonomi och förvaltas av Agenta Förvaltning.

TV

Bredband och tv via Telia Triple Play. Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 220 kr/mån, digitalbox ingår.

Månadsavgift

Avgift: 3 123 SEK / mån
Ingår: Bredband, TV, telefon, kallvatten & värme

Driftskostnad

430 SEK varav:
Försäkring: 180 SEK
VA: 100 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.92740 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Föreningen tillhandahåller 62 parkeringsplatser i garage som kan hyras för 1200 kr/mån. Ytterligare två våningar kommersiellt garage kommer finnas och vara avsett för Kvarnholmens centrum och Kvarnholmens skola.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum och två källsorteringsrum.

Närområde

Allmänt om området: Vilans skola, klass 1-6, Danvikshemsvägen 4, Nacka

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy