Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kvarnholmsvägen 80, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
49 kvm
Avgift
3 123 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad 2:a med stor balkong

ACCEPTERAT PRIS 2 995 000 kr
Nu finns chansen att förvärva denna fina 2:a i populära Brf Spisbrödsfabriken. Lägenheten ligger med Kvarnholmens absolut centralaste läge intill närcentrum med direkt närhet till flera caféer och restauranger. Bussen till Slussen eller Nacka forum går precis utanför dörren. Vill du hellre ta båten in till stan når du snabbt kajen med underbar utsikt och båthållplatsen där du enkelt tar dig in till city och Djurgården.

Lägenheten ligger trivsamt och insynsskyddat med stor balkong, här njuter du av solen från tidig morgon till sen lunch. Via säkerhetsdörr når du en välplanerad och yteffektiv lägenhet med genomgående ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Köket är från VEDUM och är smakfullt inrett med vita luckor. Modern och öppen planlösning mot vardagsrummet som rymmer både stor soffa och matplats för 4-6 personer. Intill ligger det mysiga sovrummet med plats för stor säng. Här finns bra förvaring i inredd garderobsvägg. Badrummet är även det smakfullt med helkaklade väggar i vitt, dusch med glasvägg och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I hallen finns gott om förvaring i garderober och externt förråd finns i källaren. Från lägenhetens vardagsrum och sovrum njuter man även av sjöglimt mellan trädtopparna.

Läget här är idylliskt och mycket barnvänligt. Under 2018 slog Coop upp portarna i det nya närcentrumet där även bageri och juicebar m.m. huserar. På Kvarnholmen finns också läkarmottagning, caféer och ett växande utbud av restauranger. Via Svindersviksbron nås Nacka Forum på bara en dryg kilometers bil- och separat cykelväg, där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds. Du når även Slussen på ca 10 minuter med bussen. Kvarnholmen expanderar hela tiden och bjuder på ett eftertraktat läge med närhet till vatten och grönområden och city, perfekt för dig som vill ha en fot i city och en i skärgården.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy