Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
2 995 000 SEK / utgångspris
Adress
Blomstervägen 32, Finntorp / Nacka Kyrkby, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
65 kvm
Avgift
2 925 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyrenoverad trea med mysig uteplats i sydvästläge

Välkommen till en stilfullt renoverad trea belägen i ett populärt och barnvänligt område, omgiven av villabebyggelse och grönska. Stor uteplats med bra solläge där man även har nyttjanderätt till den angränsande gräsytan. Lägenheten har under det senaste dryga året genomgått en helrenovering inkluderat bland annat nytt badrum, nytt kök, nyslipade golv samt ommålning. Här kan du flytta in och trivas från dag ett. Utmärkta förvaringslösningar i form av garderobsväggar i sovrummen och externt förråd precis utanför ytterdörren.

Föreningen är stor och välskött och har en mycket låg belåningsgrad. Här finns också flertalet faciliteter att tillgå såsom lekplatser, boulebana, grillplats, föreningslokal, bastu och övernattningslokal. Besök gärna föreningens hemsida: https://www.nackakyrkby.se/

På Blomstervägen bor du avskilt men samtidigt centralt med bekvämt gångavstånd till förskolor, grundskola, Nacka gymnasium, sporthall och simhall. Promenadavstånd även till Nacka Forum samt Sickla Köpkvarter och via Marinstaden, längs vattnet, också till Kvarnholmen och Nacka Strand. Finntorp Centrum är områdets kärnpunkt och där finns populära Papa Lee Bakery, närlivs, gym och flera restauranger. Kommunikationerna är mycket goda med en tät ström av bussar som tar dig till Slussen på ca 10 minuter. Som alternativ finns även Saltsjöbanan och i framtiden också tunnelbanan.

Beskrivning

Välplanerad lägenhet med målade väggar i grått samt ett genomgående nyslipat ekparkettgolv, behandlat med vitpigmenterad lack. Samtliga fönster i sydvästläge.

HALL
Välkomnande hall med transparent skiljevägg, måttanpassad dörrmatta samt plats för avhängning.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Plats för såväl soffa som trivselmöblering. Matplats intill stort fönsterparti och utgång till uteplats.

UTEPLATS
Stor uteplats med ett lummigt och soligt sydvästläge. Utöver den stenbelagda delen ges även nyttjanderätt till den angränsande gräsytan med möjlighet till enklare planteringar. (Se mer info under dokument!)

KÖK
Stilfullt och välplanerat Veddinge-kök (IKEA, 2018) med gråa luckor och lådfronter samt mörkt stänkskydd respektive arbetsyta. Gott om arbetsyta och skåp med smarta förvaringslösningar. Maskinell utrustning bestående av induktionshäll, inbyggd varmluftsugn i rostfritt med pyrolytisk rengöring, spiskåpa i rostfritt, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys.

SOVRUM
Två sovrum, bägge rymliga och med garderobsväggar. Gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och övrigt möblemang.

BADRUM
Smakfullt badrum (hösten 2017) med helkaklade väggar i vitt samt mörkt klinkergolv med golvvärme. Här finns wc, handfat, spegelskåp med belysning, handdukshängare, duschhörna samt badrumsskåp.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Energideklaration.pdf BRF Årsredovisning 2017 Regelverk uteplatser.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Nacka församling. Skattesats 31.54%.

Storlek

Boarea 65 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1002

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Bottenvåning
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1978
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Fönster: Energiglas

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Nacka Kyrkby
Organisationsnummer: 716416-4050
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1002
Antal lägenheter: 115
Antal lokaler: 0
Föreningens byggnader utgörs av 10 st tvåvåningshus och suterrängvåning med 115 lägenheter som utgör bostadsrätter. Till byggnaderna hör även 109 parkeringsplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar. Trädgårdsskötsel samt städning av gemensamma utrymmen sköts av föreningens medlemmar.

Föreningens ekonomi

Allt sedan bildandet av föreningen har Brf Nacka Kyrkby haft god ekonomi. Föreningens räkenskapsår omfattar kalenderår.

Energideklaration

Energiprestanda: 133 kWh/kvm år.
Datum: 2008-05-09

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband. Leverantör: ComHem eller fiberoptisk anslutning via Telia (som även kan användas för ip-telefoni och tv).

Månadsavgift

Avgift: 2 925 SEK / mån
Inkl. värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) och bostadsrättstillägg.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 100 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.71200 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

2003 Tak
2005 Garage
2006 Stamspolning
2007 Nya garageportar
2008 Målning av fönster
2010 Installation av bredbandsfiber (Telia)
2011 Renovering av trappuppgångar
2012 Stamspolning alla 48 vertikala avloppsledningar
2013 Godkänd OVK
2014 Stamspolning av lägenheters köks- och badrumsstammar
2015 Utbyte av elmätare och installation av gemensam el
2016 Montering av nya tätningslister för fönster och balkongdörrar
2016 Nytt värmesystem inkl. nya ventiler och termostater
2016 Målning av alla entrétak samt garagetak
2017 Stamspolning
2017 Renovering av föreningslokal
2018 OVK

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3 kvm, beläget precis utanför lägenheten. Extra förråd finns att hyra.

Det finns två tvättstugor, den ena bakom Blomstervägen 36 (samma länga som lägenheten) och den andra bakom Blomstervägen 16. Medlem kan fritt välja i vilken tvättstuga man vill tvätta. Bokningslistor och gemensamt antagna ordningsregler finns uppsatta i tvättstugorna. Bokning sker med lägenhetsnummer.

Föreningen har två cykelförråd i området, dels på baksidan av Blomstervägen 10 och dels bakom Blomstervägen 50.

Föreningslokal har ingång nere vid Blomstervägen 6 (vid trappor ner till Kyrkstigen). Lokalen går att låna alla dagar i veckan mellan kl. 08 och 22. I föreningslokalen finns stort samlingsrum med bord och stolar, toalett samt kök med diskmaskin, spis och porslin för 30 personer.

På Blomstervägen 24 finns en nyligt renoverad övernattningslägenhet och en bastu. I övernattningslägenheten finns sovplatser för fyra personer samt kylskåp och kokplattor.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter