Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Inedalsgatan 23, 2tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
67 kvm
Avgift
2 616 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Vackert 10-tal i absolut toppskick- Stor balkong mot innergård - Möjlig 3:a

Underbart 10-talsboende som renoverats varsamt med stilsäker blick. Lägenheten är idag en 2:a men som enkelt kan användas som en 3:a för dig som är i behov av ett extra sovrum. Genomgående i lägenheten finner du topprenoverade ytor med bevarade originaldetaljer som vitbetsade furutiljor, vackra speglade innerdörrar, spröjsade väggfönster samt en generös takhöjd. Lägenheten är målad i sobra nyanser i samtliga rum och har stora spröjsade fönster som vetter mot föreningens lugna innergård. Här finner du ett boende utöver det vanliga med en stor walk-in-closet samt möjlighet till alternativ planlösning som ger dig ett extra sovrum. Lägenheten har en härlig balkong i väst med utsikt över föreningens vackert nyrenoverade innergård. Du finner en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som ger dig möjlighet att umgås med vänner och familj när middagen förbereds. Genomgående kombineras moderna materialval med vackra originaldetaljer. De svartspröjsade pardörrarna i glas som öppnar upp mellan vardagsrum och sovrum bidrar med härlig rymd och ger lägenheten en unik karaktär. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin.

På Inedalsgatan 23 bor du på en lugn gata med Karlbergskanalen och lummiga promenadstråk precis utanför dörren. Promenad- och löparspåren tar dig ca 1 mil runt Kungsholmen med vackra stråk längs med vattnet. Du har nära till såväl Hornsbergs Strands populära strandpromenad med badbryggor och flertalet restauranger som till Fridhemsplan som ligger 2 minuter bort.
Du bor invid vatten och båtliv med ett ytterst centralt läge och närhet till all tänkbar service. Går du upp för gatan finner du bland annat 3 stora matvarubutiker, Västermalmsgallerian för shopping, flertalet trevliga restauranger och fik samt Fabrique för det godaste frukost- och fikabrödet.

Här finns även oslagbara kommunikationer med Fridhemsplans tunnelbanestation med grön och blå linje och flertalet stora busslinjer som exempelvis buss 1, 3 och 4 samt flygbussarna. Buss 1 tar dig raka vägen ner till City och det gör även buss 59 som finns runt hörnet.

Beskrivning

ENTRÈ/HALL
Direkt till höger om entrén finns en hatthylla i original som ger plats för ytterkläder och skor och till vänster når du lägenhetens kök. Entrén öppnar upp med vackra spröjsade pardörrar mot en inre hall som tar dig vidare till vardagsrum, badrum och en lyxig walk-in-closet. Den inre hallen ger plats för möblering samt har en djup väggnisch som ger gott om utrymme för extra förvaring. Väggarna är målade i en ljusgrön nyans och på golvet ligger vitbetsade furutiljor vilket är genomgående i hela lägenheten.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet bjuder på en underbar rymd och ger plats för såväl sällskapsdel som ett större matbord. Du får ett härligt ljusinsläpp från ett stort spröjsat fönterparti och finner en öppen planlösning mot lägenhetens kök. Ögonen dras snabbt mot de fantastiska svartspröjsade pardörrarna i glas som majestätiskt öppnar upp mot lägenhetens sovrum. Dörrarna är en snygg detalj som bidrar med extra ljusinsläpp och ger lägenheten en unik karaktär. Väggarna är målade i en ljusgrå nyans som även återfinns i lägenhetens klädkammare.

SOVRUM
Det mysiga sovrummet som målats i dusty pink möbleras med dubbelsäng och sängbord. Här får du ett härligt ljusinsläpp från dubbeldörrar som öppnar upp mot lägenhetens stora balkong i väst. Balkongen ger dig gott om plats att möbleras med loungedel och har ett lugnt läge med utsikt över föreningens vackert nyrenoverade innergård. Sovrummet öppnar upp mot vardagsrummet med svartspröjsade pardörrar i glas som även bidrar med extra rymd. På ena väggen sitter ett spröjsat fönster upp mot tak som vetter in mot den intilliggande klädkammaren.

Lägenhetens lyxiga klädkammare/walk-in-closet når du via skjutdörrar från såväl sovrummet som från hallen. Här finner du fantastisk förvaring som sträcker sig längs med väggarna och bakom en av garderoberna göms idag även en inbyggd garderob (se planskiss). För dig som är i behov av ett extra sovrum så användes klädkammaren av tidigare ägare som ett barnrum/gästrum.

KÖK
Köket är stilrent renoverat med grå skåpinredning som sträcker sig längs med väggarna. Ovanför arbetsytan i vit laminat sitter ett vitt kakel som når full takhöjd och intill det spröjsade köksfönstret finns ett inbyggt originalskafferi som ger fantastisk förvaring. Såväl diskmaskin, kyl och frys sitter dolda bakom skåpfronter och ovanför spishällen finns fläkt och bakomliggande kryddhylla som är upphöjd från övriga bänkytan. Här finns ugn samt kombinationsugn med micro i bekväm arbetshöjd och ovanför sitter ett vackert spröjsat väggfönster som vetter ut mot hallen. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet och ger dig möjlighet att umgås när middagen förbereds.

BADRUM
Badrummet har vitkaklade väggar samt grå klinkermosaik med golvvärme. Ovanför handfatet med vik kommod sitter ett spegelskåp och intill står toalettstolen. Duschen skärmas av med vikväggar i glas och i taket sitter infällda spotlights. I en väggnisch står en tvättmaskin med arbetsyta och väggskåp ovanför. På väggen intill sitter en handdukstork.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2017 Brf Västersol.pdf Stadgar Brf Västersol.pdf Energideklaration Brf Västersol.pdf

Bostadsfakta

Kommun

kv Inedal 4, Stockholm kommun, Skattesats 30.58%.

Församling

Västermalm.

Storlek

Boarea 67 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

9

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Våningsplan 2 av 5 (2 trappor).
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1914

Föreningen

Föreningens namn: Brf Västersol
Organisationsnummer: 702002-6113
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 9
Antal lägenheter: 36
Antal lokaler: 2

ALLMÄNT
Brf Västersol registrerades 1997 och består idag av 36 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 2 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningen huserar i en vacker fastighet anno 1914 på adresserna Inedalsgatan 23 och Kronobergsgatan 28.

RENOVERINGAR

2012/2013 - Målning och renovering av fönster yttersidan
2012 - Förstärkning av befintliga kodlås till källare
2011- Spolning av samtliga stammar, underhåll av tak, kodlåsinstallation
2010 -Renovering av trapphus
2009 - Ny maskinpark till tvättstugan
2008 - Energideklaration
2007 -OVK-besiktning
2004 - Målning av fönster yttersidan
2003/2004 - Elstigarna byttes
1999/2000 - Taket ombyggt till viss del, 1999-2000
1993 - Fasaden putsad, nya balkonger

Stambyten sker löpande i fastigheten.

EKONOMI
Föreningen är lågt belånad och har en mycket god ekonomi. Nyligen har föreningen fått bygglov för att ombilda nuvarande lokaler till 2 bostadsrätter.

KABEL-TV och BREDBAND
Kabel-TV och Bredband levereras via ComHem. Kabel-TV ingår i avgiften och bredband debiteras med en obligatorisk kostnad på 236kr/månad.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Tvättstuga ligger belägen i källaren på Kronobergsgatan 28 och nås via gården. Tvättstugan är utrustad med tre tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, torkrum och mangel
- Föreningen har precis avslutat en renovering av föreningens innergård som fått en vacker stenbelagd yta där det om sommaren kommer blomstra med planteringar. Gården möbleras sommartid med utemöbler och grill
- Cykelförråd finns i källaren på Kronobergsgatan 28
- Källsortering och barnvagnsförråd planeras att byggas på gården

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 128 /per kvm (atemp) och år

Månadsavgift

Avgift: 2 616 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnad

375 SEK varav:
Försäkring: 175 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.61000 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy