Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Inedalsgatan 23, 2tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
67 kvm
Avgift
2 616 SEK / mån
Rum
2 rum

Vackert 10-tal i absolut toppskick- Stor balkong mot innergård - Möjlig 3:a

Underbart 10-talsboende som renoverats varsamt med stilsäker blick. Lägenheten är idag en 2:a men som enkelt kan användas som en 3:a för dig som är i behov av ett extra sovrum. Genomgående i lägenheten finner du topprenoverade ytor med bevarade originaldetaljer som vitbetsade furutiljor, vackra speglade innerdörrar, spröjsade väggfönster samt en generös takhöjd. Lägenheten är målad i sobra nyanser i samtliga rum och har stora spröjsade fönster som vetter mot föreningens lugna innergård. Här finner du ett boende utöver det vanliga med en stor walk-in-closet samt möjlighet till alternativ planlösning som ger dig ett extra sovrum. Lägenheten har en härlig balkong i väst med utsikt över föreningens vackert nyrenoverade innergård. Du finner en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som ger dig möjlighet att umgås med vänner och familj när middagen förbereds. Genomgående kombineras moderna materialval med vackra originaldetaljer. De svartspröjsade pardörrarna i glas som öppnar upp mellan vardagsrum och sovrum bidrar med härlig rymd och ger lägenheten en unik karaktär. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin.

På Inedalsgatan 23 bor du på en lugn gata med Karlbergskanalen och lummiga promenadstråk precis utanför dörren. Promenad- och löparspåren tar dig ca 1 mil runt Kungsholmen med vackra stråk längs med vattnet. Du har nära till såväl Hornsbergs Strands populära strandpromenad med badbryggor och flertalet restauranger som till Fridhemsplan som ligger 2 minuter bort.
Du bor invid vatten och båtliv med ett ytterst centralt läge och närhet till all tänkbar service. Går du upp för gatan finner du bland annat 3 stora matvarubutiker, Västermalmsgallerian för shopping, flertalet trevliga restauranger och fik samt Fabrique för det godaste frukost- och fikabrödet.

Här finns även oslagbara kommunikationer med Fridhemsplans tunnelbanestation med grön och blå linje och flertalet stora busslinjer som exempelvis buss 1, 3 och 4 samt flygbussarna. Buss 1 tar dig raka vägen ner till City och det gör även buss 59 som finns runt hörnet.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy