Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fabrikörvägen 10A, Nacka Strand, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
73 kvm
Avgift
3 751 SEK / mån
Rum
2 rum

Nyproducerad tvåa med smakfulla materialval och stor uteplats

Välkommen hem till en exklusiv lägenhet i Nacka Strands omtalade projekt No. 4. Nacka Strand är ett optimalt område med närhet till havet, kommunikationer och shopping. Med högt i tak, smakfulla materialval och stora ytor är detta en lägenhet utöver det vanliga.
Lägenheten är läckert planerad med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är unikt och speciellt framtaget för just projektet med läcker industikänsla. Köket går i en härlig grå ton med en bänkskiva i natursten. Badrummet andas hotellkänsla med mörkgrå granitkeramik, väggar i natursten, stor spegel, takdusch och tvättpelare med specialsytt draperi. Sovrummet är rymligt med god förvaring i form av garderobsvägg i varmgrått.

Från både vardagsrummet och sovrummet har man utgång via stora glasdörrar till lägenhetens mycket charmiga altan. Altanen ligger till viss del insprängd i berget och är mycket rymlig om ca 12 kvm. Här blickar man ut över det lugna naturen och kaknästornet. Vattnet ligger precis intill. Sydvästläge med eftermiddag och kvällssol.

Förening med väldigt många extra faciliteter så som övernattningslägenhet, kylrum för matleveranser och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap. I föreningen finns det också en förskola.

Nacka Strand är ett framtidsområde där mycket händer. Här har man ett stort serviceutbud med bland annat bageri, blomsteraffär, kemtvätt, frisör och bank. För hälsan finns SATS-gym eller avkopplande behandlingar hos Njuta SPA. En kort promenad tar dig till Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med 150 butiker, restauranger och caféer. I omgivningen finns också många vackra promenadstråk, Nyckelvikens naturreservat och trivsamma ställen för lunch, middag eller after work. Hotel J samt Restaurant J, ett mycket populärt marint brasseri precis vid vattnet där skärgårdsbåtar trafikerar och tar dig ut i skärgården eller in till stan (SL-kort gäller). Såväl Nacka Strands förskola som Nacka Strands skola, åk 1-3 återfinns i kvarteret. I Nacka Strand ligger också Internationella Engelska skolan, åk 4-9.

Från Nacka Strand tar du dig enkelt med buss till Slussen på ca 10 minuter. Ett annat populärt kommunikationsmedel är SL-båtarna som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. År 2027 planeras även tunnelbanan att dras till Nacka, med station vid Nacka Forum/Nacka Strand.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy