Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 025 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
2 000 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Spelvägen 3, Trångsund, Trångsund
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
60.7 kvm
Avgift
3 583 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och fin lägenhet med härlig utsikt

ACCEPTERAT PRIS! RING FÖR VISNING. Mycket fin större 2:a på våning 5 av 8 i hus med hiss. Här uppe ges en fantastiskt fin utsikt över närområdet ända bort till Tyresö! Lägenheten är insynsskyddad tack vare det höga läget. Belägen i välskött förening med låg skuldsättning. Detta trots att ett stambyte med nya badrum blev klart så sent som 2014.

Lägenheten är rymlig med sina 60,7 kvadratmeter vilket gör det möjligt att dela av till en mindre 3:a vid behov. Planlösningen erbjuder ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och fönster med härlig utsikt. Rejält vardagsrum med utgång till balkong med trätrall och härlig utsikt. Ljust och fint kök från Haga med vit inredning och matplats för 4-6 personer. Helkaklat stambytt badrum i påkostat utförande med tvättpelare och golvvärme. Möblerbar hall med gott om förvaring i stor klädkammare. Entré med säkerhetsdörr.

Lägenheten har omdragen el och ny elcentral.

Genomgående ljus och modern. En lägenhet som verkligen har allt man kan önska sig av en 2:a i området! Måste ses och upplevas på plats!

Snabbt tillträde är möjligt!

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

HALL: Rymlig och ljus hall med laminatgolv och ljusa fräscha väggar. Inbyggda garderober vid entrén samt ingång till stor klädkammare.

BADRUM: Nytt helkaklat badrum i påkostat utförande med ljusa färger med gråa toner på golvet. Badrummet har spotlights som ger en modern känsla, golvvärme, handdukstork, spegelskåp i vitt samt tvättmaskin och torktumlare.

KÖK: Snyggt kök med fin vit inredning från Hagakök. Massiv bänkskiva i oljad ek med gott om arbetsyta, ljust kakel och mjukstängande lådor, laminatgolv i ljus färg. Vitvaror som stor kyl och stor frys samt hällspis, fläktkåpa och diskmaskin. Stort ljusinsläpp med fin utsikt från fönster utan insyn. Matplats för för 4-6 personer.

SOVRUM: Generöst sovrum i ljusa färger med stort fönsterparti, fin utsikt och utan insyn. Plats för garderob och dubbelsäng.

VARDAGSRUM: Ljust och stort vardagsrum med fin slipad ekparkett och ljusa väggar. Utgång till balkong med trätrall, förmiddagssol och fin utsikt ända till Nacka och Tyresö.

Övrigt

TRÅNGSUND
Trångsund är ett lugnt och trevligt område beläget mellan sjöarna Magelungen och Drevviken. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid. Passa även på att besöka Stortorpsparken som anordnar olika aktiviteter året runt. Här samlas många boende för att fira Valborgsmässoafton som är en populär tillställning. Det anordnas även Julmarknad och på somrarna uppträder olika artister.

Denna lägenhet ligger nära Trångsundsskolan, bussar mot Farsta och med kort gångavstånd till Trångsunds centrum. Här finns ett torg med olika butiker, restauranger, bank, vårdcentral, apotek mm.
Från centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 15 minuter och till T-centralen ca 18 minuter.
Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 13 min till T-centralen (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt till Länna affärsområde.

I Trångsund finns gott om fritidsaktiviteter både för stora och små.
Bland annat Stortorps Hockeyhall med hockeyrink både ute och inne samt Nytorps Mosse med motionsspår och konstgräsplan för fotboll. I närliggande Skogås finns simhall samt flera bra föreningar för innebandy, basket, dans, handboll, badminton och fotboll. Mellan Trångsund och Farsta finns Ågesta Friluftsområde med skid- och löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hål, brukshundsklubb och natursköna strövområden.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Brf Prinsessan Spelvägen 3.pdf Årsredovisning_2017_Brf_Prinsessan.pdf Stadgar Prinsessan.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.9%.

Församling

Trångsund-skogås.

Storlek

Boarea 60.7 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

02082

Våning / hiss

Våning 5 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1962
Byggnadstyp: Höghus
Fönster: 3-glasfönster isoler

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Prinsessan
Organisationsnummer: 712800-0168
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 02082
Antal lägenheter: 198
Antal lokaler: 16
På fastigheten finns tre höghus och åtta låghus med totalt 198 lägenheter, 16 lokaler, 41 garageplatser samt ett antal p-platser varav några med motorvärmareuttag. Under 2013/2014 genomfördes stambyte i samtliga lägenheter i både kök och badrum.
Fastigheten är belägen på Spelvägen 1-21, Trångsund.
Gård med två lekplatser och grillplats.
Det finns cykelförråd och källarförråd.
Tvättstugor finns i port 1, 3, 5 och 13. Grovtvättstuga för mattor och liknande i port 7

Parkering: Parkeringsplats går att hyra.

Gemensamma utrymmen: Det finns tvättstuga, cykelförråd och källarförråd.

Föreningens ekonomi

Välskött förening med stabil ekonomi.
Den ekonomiska och tekniska förvaltningen handhas av Förvaltnings AB Castor.

Månadsavgiften höjdes den 1/1-2019 med 3%.

Vänligen kontakta föreningens styrelse för mer information gällande eventuella kommande renoveringar och avgiftshöjningar.

Föreningens renoveringar

UTFÖRDA RENOVERINGAR
Fasadarbeten på låghusen 2018
Fasad och takarbeten 2016
Stambyte i kök och badrum 2013-2014
Nya fönster och balkongdörrar höghus 2006
Nya fönster låghus 2004
Fräscha lekplatser delvis upprustade under 2010
Nyrenoverade tvättstugor
Installerat bredband 2004.

Energideklaration

Energiprestanda: 152 kWh/kvm år.
Datum: 2010-03-29
Status: Utförd

TV

Via Com Hem alternativt Telenor.

Internet

Genom Com Hem alternativt fiber via Telenor.

Månadsavgift

Avgift: 3 583 SEK / mån
Inklusive värme och vatten.

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Uppskattad driftkostnad för liknande lägenheter i området.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.50500 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

UTFÖRDA RENOVERINGAR
Fasad och takarbeten 2016
Stambyte i kök och badrum 2013-2014
Nya fönster och balkongdörrar höghus 2006
Nya fönster låghus 2004
Fräscha lekplatser delvis upprustade under 2010
Nyrenoverade tvättstugor
Installerat bredband 2004.

Uteplats

Balkong med trätrall och härlig utsikt över området. Förmiddagssol.

Bilplats

Parkeringsplatser och garageplatser finns att hyra via föreningen. Kö till garage.

Övriga utrymmen

Källarförråd och tvättstuga finns i samma hus.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy