Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tulegatan 16, 10 tr, Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
85 kvm
Avgift
4 151 SEK / mån
Rum
4 rum

Exklusiv 4:a högt upp i huset i populära Tuletornen

Varmt välkomna till Tuletornen och denna magnifika 4:a belägen på 10:e våningen. Här finner ni en stor bostad som utstrålar elegans och perfektion i varje detalj och som bjuder in till sociala sammanhang via en välplanerad planlösning.

Redan när ni kliver innanför porten möts ni av en välkomnande hotellkänsla i denna byggnad. Välj sedan en av de två hissarna som tar er upp till våning tio och kliv in i er nya bostad. I hallen möts ni direkt av en rymlig känsla då hallen övergår till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök och de stora fönsterytorna lyser upp bostaden på ett välkomnade sätt. I hallen finner ni ingång till en separat wc och till ett väl tilltaget badrum med inredning från Vedum och bekvämligheter såsom tvättmaskin och torktumlare, bra avlastningsyta i vit carrara marmor samt värmande golvvärme.

Bostadens hjärta, vardagsrummet med den öppna planlösningen mot köket, bjuder in till sociala sammanhang. Här finns plats för många och inte nog med denna härliga sällskapsyta, finner ni i detta rum den första utgången till den 32 kvm stora balkongen som sträcker sig runt hela bostaden. Balkongen är belägen i ostört läge och sträcker sig från norrläge till söderläge med sol från morgon till mitt på dagen - perfekt läge för den som inte vill komma hem till en stekhet bostad. Balkongen är delvis inglasad och ett gediget trätrall ligger på golvet, här är det bara möblera efter smak och tycke. I hela bostaden finns generösa fönsterytor ut mot balkongen som släpper in fint med ljus.

I den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök finner ni även det stora köksdelen med ordentliga arbetsytor via en lång vit arbetsbänk i vit carrara marmor, bra förvaring via över och underskåp i gråa nyanser från Vedum och all tänkbar köksutrustning från Siemens. Från köket nås två av bostadens lite mindre sovrum, varav det ena också har en utgång till balkongen. På andra sidan av bostaden finner vi det största sovrummet som även har en tillhörande walk in closet. Till bostaden hör ett källarförråd.

I Brf Prisman 1 bor ni i en välmående förening belägen mitt i centrala Sundbyberg. Från denna adress har ni närhet till allt Sundbyberg har att erbjuda såsom butiker, restauranger, förskolor/skolor och serviceutbud samt alla tänkbara kommunikationer (två tunnelbanelinjer, tvärbana, pendeltåg och bussar) som smidigt tar er till centrala Stockholm på 10 minuter. Från bostaden är det promenadavstånd till populära shoppingområden såsom Mall of Scandinavia, Bromma Blocks och Solna centrum. Även grönområden finns runt hörnet och ni har några hundra meter till Lötsjön och Golfängarna med sina vackra omgivningar. I Brf Prisman 1 bor ni bekvämt med tillgång till lediga parkeringsplatser belägna i garage under huset, dit hissen går direkt från ert våningsplan.

Varmt välkomna till Tuletornen och denna fantastiska 4:a.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy