Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 295 000 SEK / utgångspris
Adress
Tulegatan 16, 10 tr, Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
85 kvm
Avgift
4 151 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Magnifik 4:a

Varmt välkomna till Tuletornen och denna magnifika 4:a belägen på 10:e våningen. Här finner ni en stor bostad som utstrålar elegans och perfektion i varje detalj och som bjuder in till sociala sammanhang via en välplanerad planlösning.

Redan när ni kliver innanför porten möts ni av en välkomnande hotellkänsla i denna byggnad. Välj sedan en av de två hissarna som tar er upp till våning tio och kliv in i er nya bostad. I hallen möts ni direkt av en rymlig känsla då hallen övergår till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök och de stora fönsterytorna lyser upp bostaden på ett välkomnade sätt. I hallen finner ni ingång till en separat wc och till ett väl tilltaget badrum med inredning från Vedum och bekvämligheter såsom tvättmaskin och torktumlare, bra avlastningsyta i vit carrara marmor samt värmande golvvärme.

Bostadens hjärta, vardagsrummet med den öppna planlösningen mot köket, bjuder in till sociala sammanhang. Här finns plats för många och inte nog med denna härliga sällskapsyta, finner ni i detta rum den första utgången till den 32 kvm stora balkongen som sträcker sig runt hela bostaden. Balkongen är belägen i ostört läge och sträcker sig från norrläge till söderläge med sol från morgon till mitt på dagen - perfekt läge för den som inte vill komma hem till en stekhet bostad. Balkongen är delvis inglasad och ett gediget trätrall ligger på golvet, här är det bara möblera efter smak och tycke. I hela bostaden finns generösa fönsterytor ut mot balkongen som släpper in fint med ljus.

I den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök finner ni även det stora köksdelen med ordentliga arbetsytor via en lång vit arbetsbänk i vit carrara marmor, bra förvaring via över och underskåp i gråa nyanser från Vedum och all tänkbar köksutrustning från Siemens. Från köket nås två av bostadens lite mindre sovrum, varav det ena också har en utgång till balkongen. På andra sidan av bostaden finner vi det största sovrummet som även har en tillhörande walk in closet.

I Brf Prisman 1 bor ni i en välmående förening belägen mitt i centrala Sundbyberg. Från denna adress har ni närhet till allt Sundbyberg har att erbjuda såsom butiker, restauranger, förskolor/skolor och serviceutbud samt alla tänkbara kommunikationer (två tunnelbanelinjer, tvärbana, pendeltåg och bussar) som smidigt tar er till centrala Stockholm på 10 minuter. Från bostaden är det promenadavstånd till populära shoppingområden såsom Mall of Scandinavia, Bromma Blocks och Solna centrum. Även grönområden finns runt hörnet och ni har några hundra meter till Lötsjön och Golfängarna med sina vackra omgivningar. I Brf Prisman 1 bor ni bekvämt med tillgång till lediga parkeringsplatser belägna i garage under huset, dit hissen går direkt från ert våningsplan.

Varmt välkomna till Tuletornen och denna fantastiska 4:a.

Beskrivning

HALL:
Välkomnande och bra planerad hall som inte tar upp en för stor yta av bostaden, men där allt man behöver får plats. Hallen är ljus då den öppnas upp mot vardagsrummet/köket och dess stora fönsterytor. Från hallen nås bostadens badrum och bostadens separata WC.

BADRUM:
Stort och exklusivt badrum med alla tänkbara bekvämligheter såsom golvvärme, tvättmaskin och torktumlare samt bra arbetsytor via en gedigen marmorskiva ovanför tvätt och torktumlaren. Övrig utrustning är WC, handfat med kommod, dusch med glasvägg, handdukstork samt två olika typer av belysning. Badrummet är helkaklat i mörka toner.

SEPARAT WC:
Den separata WC:n följer samma stil som badrummet med mörk klinker på golvet och vita väggar. Här finns en WC, ett handfat med spegel ovan och plats för förvaring.

VARDAGSRUM:
Ljust och inbjudande vardagsrum som har öppen planlösning till köket. Ett härligt ljusinsläpp från rummets stora fönsterpartier gör att rummet flödar i ljus. Rummet kan enkelt möbleras med en stor soffa samt tv-bänk och soffbord. Från vardagsrummet nås den generösa balkongen.

BALKONG:
Utgång till balkongen nås från två ställen i bostaden, dels vardagsrummet och dels sovrum 2. Balkongen sträcker sig runt halva bostaden och är delvis inglasad. Trätrall ligger på golvet. Balkongen är belägen i norr, öst och söderläge.

KÖK:
Stilrent kök med påkostade materialval. En bänkskiva i marmor pryder även stänkskyddet under köksskåpen som går i grå kulör. Den maskinella utrustningen är från Siemens och består av kyl och frys i full höjd, induktionshäll och ugn, diskmaskin samt mikro. Allt integrerat på ett stilrent sätt. I köket finns bra plats för en matplats om minst 6 personer.

MASTER BEDROOM:
Ett luftigt rum med bra plast för dubbelsäng och sängbord. I anslutning till sovrummet finns en lyxig walk in closet.

SOVRUM 2:
Trivsamt sovrum med utgång till balkong. Ett luftigt rum med bra plast för säng och sängbord.

SOVRUM 3:
Rum i bra storlek med plats för säng samt ytterligare möblering. Två garderober ger förvaringsmöjligheter.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Energideklaration Årsredovisning 2017

Bostadsfakta

Kommun

Lärkan 17, Sundbyberg kommun, Skattesats 31.94%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 85 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

40132006

Våning / hiss

Våning 10 av 15.
Hiss finns.
Det finns två hissar.

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Prisman 1
Organisationsnummer: 769623-7374
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 40132006
Antal lägenheter: 90
Antal lokaler: 2

Inflytt skedde årsskiftet 2014/2015.
Arkitekt: Vera Arkitekter

Parkering: Föreningen har tillgång till ett garage med nyttjanderätt till 72 garageplatser som uthyres för ca 1000kr/mån. I dagsläget finns det lediga platser.

TV och bredband: Kabel-TV levereras via Com Hem & iTUX, en kommunikationsoperatör som erbjuder öppna nät där du själv väljer leverantör.

Gemensamma utrymmen: Cykel- och barnvagnsrum. Till vissa bostäder ingår förråd, i annat fall finns förråd att hyra i föreningen.

Föreningens ekonomi

Föreningen gjorde en avgiftshöjning på 2% vid årsskiftet 2018/2019.

Månadsavgift

Avgift: 4 151 SEK / mån
I avgiften ingår värme och vatten. El debiteras enligt individuell avläsning och debiteras ett kvartal i efterskott.

Driftskostnad

480 SEK varav:
Försäkring: 280 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.54000 %
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Fastighetens renoveringsbehov utöver löpande framtida underhåll bedöms i nuläget vara obefintlig eftersom att byggnaden är så pass ny. Föreningen har ej planerat någon renovering, enligt styrelsen.

Uteplats

Balkong som sträcker sig runt halva bostaden, läge öster.

Bilplats

Föreningen har tillgång till ett garage med nyttjanderätt till 72 garageplatser som uthyres för ca 1000kr/mån. I dagsläget finns det lediga platser.

Övriga utrymmen

Till bostaden hör ett källarförråd beläget på vån -2.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy