Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fredriksbergsgatan 2, Slussen, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
85 kvm
Avgift
4 484 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Max Nilsson
Ansvarig mäklare Max Nilsson

Sekelskiftesvåning högst upp i huset med två balkonger

Med hissen upp till femte våningen på Fredriksbergsgatan 2 finner ni denna genomgående pärla med två balkonger! En välplanerad, charmig och ljus bostad om tre rum och kök med härlig rymd, vackert ljusinsläpp, högt i tak och trevlig planlösning. Huset uppfördes 1907 och erbjuder alla de tidstypiska attribut som förknippas med sekelskiftesvåningar. Just detta hus ritades av arkitekten Oskar Hägg. Hägg var en av jugend-epokens absolut främsta arkitekter i Malmö.

Våningen erbjuder två stora sovrum, i det ena finner ni en platsbyggd klädkammare samt utgången till bostadens första balkong vänd åt härliga väst med kvällssol. I det andra sovrummet som vetter ut mot öst får en enkelt plats med en stor dubbelsäng och garderober. Även här har ni stora fönsterpartier och högt i tak.

I direkt anknytning till sovrummet finner ni bostadens ljusa vardagsrum med utgång till den andra balkongen. Hemtrevligt kök som sparsamt har renoverats med plats för ett matbord för upp till fem personer.

Badrummet renoverades av föreningen i samband med stambytet i hela fastigheten år 2011.

BRF Fredriksberg är en stabil förening med en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga och garage.Här bor du centralt med närhet till bland annat lekplatser, köpcentrum och restauranger. Trevliga Rörsjöparken ligger precis runt hörnet, de utmärkta kommunikationerna vid Värnhem en kort promenad bort och Malmö innerstad når du enkelt med cykel eller kollektivtrafik. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Slussen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy