Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
1 700 000 SEK
Adress
Vråken 12 C, Högfjället, Sälen, Sälen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
42 kvm
Avgift
2 021 SEK / mån
Rum
2 rum

Brf Fjällfåglarna, Vråken 12 C, Sälen

Nu säljs det en nyrenoverad bostadsrätt i populära Brf Fjällfåglarna. Hörnhus med fantastisk utsikt över Västra Kalven och Storfjället. Här är toppenläge det rätta ordet med gångavstånd till XS nattklubb, preparerade längdskidspår och Högfjällets utbud av nedfarter, restauranger och affärer.
Bostadsrätten är renoverad med nya ytskikt, uppgraderat kök med målade luckor, nya beslag och ny bänkskiva. Vardagsrum med nytt laminatgolv, vitmålad träpanel på väggar och balkar i taket med spottar som ger den riktiga känslan av ett fjällboende. Nytt laminatgolv i sovrum med en fondvägg av vitmålad träpanel. Ny våtrumstapet i badrum med träpanel i tak och spottar samt ny, toalettstol, handsfat, nya badrumsmöbler och duschdörrar i glas. Helt nya möbler som ingår i försäljningen.
Bostadrätten ligger inte under någon uthyrning.
Kontakta kontoret vid intresse och visning!

Beskrivning

Entré med vidbyggt förråd.

Storstuga/vardagsrum. Golv: laminat. Väggar: vitmålad träpanel. Tak: vitmålad betong.
Öppen och härlig planslösning med angränsning till kök. Ljusa härliga väggar som bryts av mot det mörkare golvet. Ett rum där det sociala tas i anspråk och där alla kan umgås. Soffa som är bäddbar.

Sovrum. Golv: laminat. Väggar: tapet/vitmålad träpanel. Tak: vitmålad betong.
Välplanerat sovrum med två stycken våningsängar (5 bäddar). Garderober samt torkskåp.

Badrum. Golv: våtrumsmatta. Väggar: våtrumstapet. Tak: vitmålad träpanel. Utrustning: toalett, dusch, tvättställ, bastu (Helo) och tvättmaskin (Whirpool).
Badrum med våtrumsmatta i en grå nyans och grå våtrumstapet med en vit bard. Duschdörrar i glas och nya badrumsmöbler. Varmvattenberedare (Nibe).

Kök. Golv: laminat. Väggar: vitmålad träpanel. Tak: vitmålad betong. Köksluckor: Vitmålade. Bänkhöjd: Standard. Matplats: plats för 5 personer, öppen planlösning. Utrustning: spis (Electrolux), fläkt (Franke), kakel, kombinerad kyl/frys (Cylinda), diskmaskin (Bosch), microugn (Voltage).
Vitmålade luckor med nya beslag och ny bänkskiva.

Dokument (pdf)

Planritningar Brf_Fjallfaglarna_ek_plan Årsredovisning och revisionsberättelse 2017 Brf_Fjallfaglarna_stadgar_2017-04-17_reg_18-03-28

Bostadsfakta

Kommun

Malung kommun, Lima-Transtrand församling. Skattesats 35.78%.

Storlek

Boarea 42 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

V12C

Våning / hiss

Bottenvåning.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1986
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el
Elförbrukning: 7 002 kWh/år.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Fjällfåglarna
Organisationsnummer: 769600-4758
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: V12C
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Ansluten till kabelnät.

Internet

Bredband (fiber).

Månadsavgift

Avgift: 2 021 SEK / mån
Alternativt kommer fiberinvesteringen täckas av kapitaltillskott på 16 500 kr.

Övrigt som ingår i avgiften

Vatten
KabelTV
Alternativt kommer fiberinvesteringen täckas av kapitaltillskott på 16 500 kr.

Driftskostnad

1 290 SEK varav:
Försäkring: 165 SEK
Elektricitet: 1 125 SEK
Uppvärmning ingår i hushållström. kWh/år är beräknat med ett boende under hela vinterhalvåret.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.49100 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Altan, läge sydväst.

Övriga utrymmen

Det finns förråd.

Övrigt

Säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka bostadsrätten och bostadsrättsföreningen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter