Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lavettvägen 33, Rissne, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
85 kvm
Avgift
4 589 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Natalie Lundell
Ansvarig mäklare Natalie Lundell

Stor 3:a med uteplats och renoverat badrum!

På uppdrag av Brf Lavetten Örnen säljs nu denna stora 3:a med uteplats i grönskande, soligt läge. Här finns möjligheten att flytta in och sätta din egen prägel på ytskikt och kök, men det mest kostsamma, badrummet är helt nyrenoverat av föreningen!

Denna bostad präglas av fint ljusinsläpp via stora fönsterytor i flera väderstreck. Från vardagsrummet finns ytterligare ljusinsläpp via dubbeldörrar ut mot en stor uteplats belägen mot föreningens grönskande innergård. Den är delvis gräsbelagd med möjlighet till planteringar och delvis stenbelagd för placering av möbler. Uteplatsen är belägen i sydväst läge och bjuder in till härliga tillställningar, här trivs man verkligen! Vidare i bostaden finns två rymliga sovrum med tillgång till en separat klädkammare och ett separat, väl tilltaget kök där hela familjen får plats.

I brf Lavetten örnen bor ni i en lugn förening bestående av två gårdar som är vackert grönskande. Här finns en aktiv styrelse och engagerade grannar som tar väl hand om föreningen, dess omgivning och ekonomin. Lavettvägen är belägen några få minuters promenad från Rissne torg där matbutik och tunnelbana finns. Runtomkring Rissne finns flera parker och grönområden och ni kan smidigt tar er till centrala Sundbyberg där ett stort utbud av restauranger och kommunikationer finns. Framtidsplanerna i Rissne är stora och området växer så det knakar, läs gärna mer under "övrigt".

Ta chansen att bli första ägare till en riktigt bra 3:a på en lugn och skötsam adress, jag och föreningen önskar er varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy