Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Spelvägen 15, Trångsund, Trångsund
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
4 461 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin och välskött 4:a med bra läge

Mycket trevlig lägenhet med ljus genomgående planlösning helt utan insyn! Tre st sovrum med bra förvaringsmöjligheter och med fönster ut mot grönska. Ljust kök med matplats för 4-6 personer och med utgång till balkong i soligt sydvästläge samt utsikt mot trevlig innergård. På balkongen finns även ett kallförråd. Stambytt helkaklat badrum från 2014, förberett för tvättmaskin. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier i sydväst. Hall med klädkammare.

Tvättstuga och källarförråd finns i samma hus.

Välskött äldre förening som genomfört många större arbeten såsom stambyte, nya fönster, fiberinstallation mm

Bra läge nära fin natur och Stortorpsparken, gångavstånd till flera förskolor, Trångsundsskolan (åk F-9) samt till Trångsunds centrum med bussar och pendeltåg.

Beskrivning

HALL
Rymlig och bra med plats för avhängning och eventuell möblering. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och i två st inbyggda garderober. Tapetserade väggar och golv av linoleum.

KÖK
Trivsamt kök med vita köksluckor, ljust kakel och arbetsytor av laminat/rostfritt. Köket är utrustat med diskmaskin från Bosch, hällspis från Electrolux, kolfilterfläkt och kyl/frys från Electrolux. Från köket finns utgång till den mysiga balkongen med eftermiddags- och kvällssol. Balkongen har ett praktiskt kallförråd för förvaring.

VARDAGSRUM
Stort och öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier med utsikt mot innergården. Ljusa tapetserade väggar och parkettgolv.

SOVRUM
Lägenhetens 3 sovrum ligger lugnt mot baksidan av huset. Sovrummen är inredda med ljust tapetserade väggar. Alla sovrum har förvaring i platsbyggda garderober med överskåp.

BADRUM
Badrummet är stambytt 2013/14 och är helkaklat med mörkt klinker på golv och vitt kakel på vägg. Badrummet är utrustat med wc, handfat med underskåp, spegelskåp med belysning samt duschhörna. Förberett för tvättmaskin.

Övrigt

TRÅNGSUND
Trångsund är ett lugnt och trevligt område beläget mellan sjöarna Magelungen och Drevviken. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid. Passa även på att besöka Stortorpsparken som anordnar olika aktiviteter året runt. Här samlas många boende för att fira Valborgsmässoafton som är en populär tillställning. Det anordnas även Julmarknad och på somrarna uppträder olika artister.

Denna lägenhet ligger nära Trångsundsskolan, bussar mot Farsta och med kort gångavstånd till Trångsunds centrum. Här finns ett torg med olika butiker, restauranger, bank, vårdcentral, apotek mm.
Från centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 15 minuter och till T-centralen ca 18 minuter.
Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 13 min till T-centralen (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt till Länna affärsområde.

I Trångsund finns gott om fritidsaktiviteter både för stora och små.
Bland annat Stortorps Hockeyhall med hockeyrink både ute och inne samt Nytorps Mosse med motionsspår och konstgräsplan för fotboll. I närliggande Skogås finns simhall samt flera bra föreningar för innebandy, basket, dans, handboll, badminton och fotboll. Mellan Trångsund och Farsta finns Ågesta Friluftsområde med skid- och löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hål, brukshundsklubb och natursköna strövområden.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning_2017_Brf_Prinsessan.pdf Stadgar Prinsessan.pdf Energideklaration Brf Prinsessan Spelvägen

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Trångsund-skogås församling. Skattesats 32.9%.

Storlek

Boarea 76 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

178

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1962
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster isoler

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Prinsessan
Organisationsnummer: 712800-0168
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 178
Antal lägenheter: 198
Antal lokaler: 16
På fastigheten finns tre höghus och åtta låghus med totalt 198 lägenheter, 16 lokaler, 41 garageplatser samt ett antal p-platser varav några med motorvärmareuttag. Under 2013/2014 genomfördes stambyte i samtliga lägenheter i både kök och badrum.
Fastigheten är belägen på Spelvägen 1-21, Trångsund.
Gård med två lekplatser och grillplats.
Det finns cykelförråd och källarförråd.
Tvättstugor finns i port 1, 3, 5 och 13. Grovtvättstuga för mattor och liknande i port 7

Bostadsrättsförening parkering: Parkeringsplats går att hyra.

Bostadsrättsförening gemensamma ytor: Det finns tvättstuga, cykelförråd och källarförråd.

Föreningens ekonomi

Välskött förening med stabil ekonomi.
Den ekonomiska och tekniska förvaltningen handhas av Förvaltnings AB Castor.

Månadsavgiften höjdes den 1/1-2018 med 3%.

Vänligen kontakta föreningens styrelse för mer information gällande eventuella kommande renoveringar och avgiftshöjningar.

Föreningens renoveringar

UTFÖRDA RENOVERINGAR
Fasad och takarbeten 2016
Stambyte i kök och badrum 2013-2014
Nya fönster och balkongdörrar höghus 2006
Nya fönster låghus 2004
Fräscha lekplatser delvis upprustade under 2010
Nyrenoverade tvättstugor
Installerat bredband 2004.

TV

Genom Com Hem alternativt Telenor.

Internet

Genom Com Hem alternativt fiber via Telenor.

Månadsavgift

Avgift: 4 461 SEK / mån
Inklusive värme och vatten.

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.62870 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

UTFÖRDA RENOVERINGAR
Fasad och takarbeten 2016
Stambyte i kök och badrum 2013-2014
Nya fönster och balkongdörrar höghus 2006
Nya fönster låghus 2004
Fräscha lekplatser delvis upprustade under 2010
Nyrenoverade tvättstugor
Installerat bredband 2004.

Uteplats

Balkong med utsikt mot trevlig innergård. Här går det att njuta av solen under eftermiddag/kväll. Ett praktiskt kallförråd finns till höger om utgången.

Övriga utrymmen

Tvättstuga och källarförråd i samma hus.

Bilplats

Parkeringsplatser och garageplatser finns att hyra via föreningen. Kö till garage.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter