Länk kopierad!

Visningar

sön 28 jul 11:30 - 12:00
Öppen visning! Varmt välkommen.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK / bud
Adress
Kunskapslänken 98, Vallastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
33 kvm
Avgift
2 319 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Ett drömboende för studenten i nybyggda Vallastaden precis vid Linköpings universitet!

Välkommen till ett av Vallastadens nybyggda hus och denna stora och luftiga en rummare om 33 kvadratmeter. Denna välplanerade lägenhet, i absolut toppskick, är inbjudande med harmoniska färger och erbjuder det mesta ? bland annat en väldigt bra planlösning som är öppen och genomgående, smarta förvaringslösningar, vackra parkettgolv, fina ytskikt och stora fönster i flera väderstreck.

Bostaden disponeras om ett lättmöblerat och inbjudande allrum med stora fönsterpartier som skapar en härlig rymd och ger ett vackert ljusinsläpp. Modernt och ljust kök från smakfulla Marbodal, vitvaror från Siemens med all maskinell utrustning som du behöver. Tillhörande finns också ett stilrent och helkaklat stort badrum med bekvämligheter som bland annat kombimaskin och noggrant utvalda detaljer. I månadsavgiften om 2 319 kronor ingår bredband, tv, värme, vatten, el samt förråd. Högst upp i huset finns en takterrass med magisk utsikt över takåsarna, möblerad med bland annat loungemöbler med tillhörande glashus. Den perfekta platsen för att fånga solljuset, middagar med vänner eller för en rofylld lässtund!

Vallastaden är en ny stadsdel som satsar helhjärtat på gemenskap och hållbar miljö ? och närhet till allt. Det är ett innovativt område med butiker och caféer av alla dess slag och restaurangutbudet är rikt och ständigt växande. Utanför din port möter du parken Paradiset som mynnar ut i Vallaskogen och Eklandskapet, för vackra naturupplevelser och löpslingor. Du har närhet till bland annat Linköpings universitet, Campushallen, livsmedelsaffär, Linköpings golfklubb ? och cykelavstånd till stadskärnan. Brf Inspirationen är en stabil och välskött förening med strukturerade framtidsplaner och god ekonomi. Gemensamhetslokaler finns även för medlemmars förfogande så som glashus och vinterträdgård.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en rymlig och yteffektiv hall med platsbyggda garderober och hatthylla. Hallen har ljusa målade väggar och vackert trägolv i ekparkett.

Kök
Ett socialt, öppet och modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och djupa skåp. Vita köksluckor och grå bänkskiva i laminat. Vitvaror från Siemens i form av diskmaskin, kyl/frys, mikrovågsugn, induktionshäll, ugn samt fläkt.

Allrum
Lättmöblerat, mysigt och fint allrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har ljusa väggar och fint golv i ekparkett.

Sovalkov
Från hallen når du bostadens sovalkov, som är rogivande och harmoniskt med fint ljusinsläpp. Ljusa väggar och parkettgolv i ek.

Badrum
Ett stort, smakfullt och funktionellt badrum med toalett, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, dusch, förvaringsskåp, handfat, badrumsskåp och handdukstork. Klinkergolv och kaklade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Inspirationen.pdf Årsredovisning Brf Inspirationen.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 33 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

1,5 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

C1402

Våning / hiss

Våning 4 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Höghus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Inspirationen
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: C1402
Antal lägenheter: 48
Antal lokaler: 1

Brf Inspirationen har fastigheter i norra delen av Vallastaden med vid utsikt över Vallaskogen, betesmarker och den nyanlagda stadsparken Paradiset. Fastigheterna färdigställdes till augusti/september 2017. Föreningen har två höga huskroppar och ett gårdshus med lägenheter. I markplan finns en lokal. På taket av ena huskroppen finns en stor och härlig terrass för föreningens medlemmar att nyttja, här finns även ett glashus/vinterträdgård. Vid loftgångar finns gemensamma balkonger.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Kabel-tv basutbud ingår i avgiften.

Internet

Bredband ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 2 319 SEK / mån
I avgiften ingår: värme, vatten, el, kabel-tv samt bredband.

Driftskostnad

150 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal vilket gör att varje specifika lägenhet mäter sin el schablonmässigt.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.35000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övriga utrymmen

Terrass finns att nyttja för föreningens medlemmar.

Lägenhetsförråd ingår och finns på våning 5.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy