Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lidnersgatan 5, 1tr, Kungsholmen - Kristineberg, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
3 712 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Optimalt planerad hörn 3:a med balkong - Lugnt läge - Insynsfritt

Varmt välkomna till denna mycket fina och optimalt planerade 3:a i populära Kristineberg. Här bor man med direkt närhet till grönskande områden, badklippor och flera bra förskolor i området. Kristinebergs tunnelbanestation eller någon av innerstadsbussarna som passerar området tar dig snabbt in till city.

Hela lägenheten är i fint skick och har genomgående ljusa materialval. Vackra originalträgolv skapar en härlig känsla från byggnadsåret.
Lägenhetens rymliga vardagsrum har utgång via dubbeldörrar till balkongen med morgon- och förmiddagssol. Två bra sovrum med mycket bra förvaringsmöjligheter. Fint renoverat kök med matplats framför fönster i fil med vardagsrummet.

Välskött bostadsrättsföreningen med gemensam trädgård, odlingslådor och övernattningslägenhet.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

ENTRÉ/HALL
Säkerhetsdörr. Entré med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Här finns garderob bakom spegelbeklädd skjutdörr.

BADRUM
Badrum med helkaklade väggar och våtrumsmatta. Dusch med vikbara glasväggar, tvättmaskin, handfat och handduksvärmare. Spotlights med dimmer.

VARDAGSRUM
Stort luftigt och lättmöblerat vardagsrum. Här är det som i resten av lägenheten gott skick med ljus färgsättning. Platsbyggd bokhylla. Dubbeldörrar i glas till stor trallbeklädd balkong med sol från morgon fram till ca 14:00 sommartid.

KÖK
I fil med vardagsrummet ligger ett mycket välplanerat och fräscht kök med matplats för 4-5 personer. Gott om förvaringsutrymmen i form av vita skåp och lådor. Arbetsbänkar i ek med nedfällda diskhoar och induktionshäll. Spotlights med dimmerfunktion. Rostfri inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. Fönster i öster.

SOVRUM
Lägenhetens masterbedroom är rymligt med fönster i två väderstreck. Inbyggd förvaringslösning från Elfa bakom skjutdörrar. Här finns plats för både dubbelsäng och skrivbordshörna.

SOVRUM
Lägenhetens andra sovrum lämpar sig utmärkt som barnrum, arbetsrum eller gästrum.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett vindsförråd på ca 4 kvm.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Amorina 3.pdf BRF Energideklaration Amorina 3.pdf BRF Brf Amorina 3 - 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.75%.

Församling

Västermalm.

Storlek

Boarea 71 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

04839-2006/6

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Våningsplan 1 av 5 (1 trappa).
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1932

Föreningen

Föreningens namn: Brf Amorina 3
Organisationsnummer: 769607-4280
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 04839-2006/6
Antal lägenheter: 61
Antal lokaler: 2
Huset byggdes 1932 och renoverades 1986 (inklusive stambyte). Tomten är friköpt. Fastigheten förvärvades av föreningen från Familjebostäder 2002. Föreningen upplåter 56 lägenheter med bostadsrätt och 5 hyresrätter samt 2 lokaler. Fastighetsägarna förvaltar föreningen. I föreningen finns en fin övernattningslägenhet med bastu att boka för 250 kr/natt. På gården finns en uteplats med grill och odlingslådor. Två tvättstugor utrustade med totalt 5 tvättmaskiner, 2 torktumlare och tre torkskåp. Soprummet på gården har även källsortering. Cyklar har ett cykelstall utomhus eller cykelrum inomhus. Barnvagnsrum inomhus.

Fastigheten hade ett stort renoveringsår 1986 då bl.a stammar och el byttes. I övrigt sker löpande underhåll och renoveringar har sett ut enligt följande:
2019 - Trapphusrenovering.
2016 - Anläggning av en ny grillplats på gården.
2015 - OVK-besiktning som är godkänd.
2014 - Renovering av hissar, byte av tvättmaskin i tvättstugan.
2013 - Stamspolning, injustering av värmesystem.
2012 - Totalrenovering av cykelskjul. Installation av barnvagnsramper i bägge entréerna.
2010 - Installation av höghastighetsuppkoppling via Bredband2.
2009 - Trädnerskärning på husets västra sida, sotning av vinden samt utförande av OVK (obligatorisk ventilationskontroll).
2008 - Energideklaration av fastigheten samt påbörjat arbetet av en ny underhållsplan.
År 2007 - Ny värmeanläggning installerades, entréer och trapphus målades samt fick ny belysning.
2005 - Skyddsmålning av taket, renovering av fasader och trapphusbalkonger, stamspolning och nyinstallation av balkonger.

Planerade renoveringar: Åtgärda relining horisontella stammen i entreplan, ingen planerad avgiftsförändring är inplanerad.

Föreningen har en mycket bra ekonomi. Det finns 5 hyresrätter, vilka är en god dold tillgång vars marknadsvärde med god marginal överstiger föreningens samlade skuld.

Föreningen accepterar ej juridisk person.

För mer info om föreningen, gå in på www.amorina3.se eller tala med mäklaren.

TV och bredband: Tv via Com Hem. Bredband levereras via Bredband 2 och debiteras i samband med månadsavgiften med ett obligatoriskt tillägg på 90 kr/mån.

Energideklaration

Energiförbrukning: 157 /per kvm (atemp) och år

TV

Bredband levereras via Bredband 2 och betalas via ett obligatoriskt tillägg på 90 kr/mån. Fiber är indraget i fastigheten och en CAT6 kabel till varje lägenhet. Kabel-TV levereras via ComHem.

Månadsavgift

Avgift: 3 712 SEK / mån

Driftskostnad

320 SEK varav:
Försäkring: 120 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.83417 %
Andel av årsavgiften: 1.97390 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK

Uteplats

Balkong, läge öster.

Bilplats

Parkering: Boendeparkering på gata gäller för 1100 kr/månad. Det finns p-platser i garage att hyra i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy