Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 200 000 SEK
Adress
Fridensborgsvägen 121, Järvastaden, SOLNA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
94 kvm
Avgift
4 748 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkomna hem till denna 4a med två badrum och stor balkong!

Välkomna hem till Fridensborgsvägen 121!

Här får ni chansen att flytta in i en helt nybyggd hörnlägenhet om 4 rum och kök med två badrum och en stor balkong. Den stora balkongen nås från det väl tilltagna vardagsrummet med gott om plats för sociala tillställningar vidare ut till en matplats invid stora fönsterpartier. Lägenhetens kök går i vacker ek av märket Marbodal och rostfria vitvaror. Det större sovrummet (sovrum 3) har gott om plats för en dubbelsäng och har även en egen klädkammare med funktionell elfa inredning. De två mindre sovrummen (sovrum 1 och 2) har plats för säng och annat sovrumsmöblemang och möjlighet till förvaring för den som önskar. Lägenhetens större badrum har wc och badkar, det kommer även installeras med spottar i tak samt tvättmaskin och torktumlare. Det mindre badrummet har en dusch och toalett. Båda badrummen går i samma tema med vitkaklade väggar och ett varmgrått klinkergolv. Preliminär tillträdesdag 2019-06-05.

På gränsen mellan Solna och Sundbyberg, alldeles intill Igelbäckens naturreservat med endast 10 minuter från Stockholm city ligger Järvastaden. En egen småstad och ett drömboende för främst barnfamiljer men också för alla andra som vill bo lugnt och tryggt med närhet till både naturen och city. Mulle Mecks lekplats är en populär aktivitet för barnfamiljerna, likaså den unika naturlekplatsen som är belägen i skogen mellan Raoul Wallenbergskolan och Jaktvillan. Utöver dessa lekplatser finns även ett flertal andra parker i närheten, bland annat direkt närhet till Spegeldammsparken.

Det finns förskolor samt en grundskola i Järvastaden och med bussen tar du dig till Solna centrum eller Universitetet. Pendeltåget går från Ulriksdals station och tar 10 minuter in till T-centralen. Med bil tar du dig på 7 minuter till Mall of Scandinavia, skandinaviens största shoppingcenter med över 230 butiker, 20 restauranger samt Sveriges första IMAX biograf med skandinaviens största dukar och VIP-salonger. Flertalet mataffärer finns i området och den mest populära är ICA Nära, som ligger vid gränsen till Sundbyberg och i närhet av de äldre delarna hittar du Hemköp. Willys och Stora Coop hittar du en kortare bilfärd bort. För den kulinariske finns flertalet restauranger i Järvastaden och dess närhet där både Ulriksdals Wärdshus och Bockholmen hav & restaurang endast en behaglig promenad bort.

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun, Skattesats 30.12%.

Församling

Solna.

Storlek

Boarea 94 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

11206

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Ventilation: Mekanisk frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Åkerbäret
Organisationsnummer: 769632-8397
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 11206
Antal lägenheter: 167
Antal lokaler: 1
Föreningen består av adresserna Järva Skjutbaneväg 33-39, Fridensborgvägen 113-123, sammanlagt 167 lägenheter i fyra flerbostadshus med 4-6 våningsplan samt källare och garage. Byggår 2018.

Parkering: 109 garageplatser samt 6 MC-platser i föreningens garage samt 29 öppna parkeringsplatser. Garageplats kan hyras till en kostnad om 1 000 kr/månad, el-plats 1 500 kr/månad, öppna platser 550 kr/månad samt MC-plats 500 kr/månad. I övrigt råder boendeparkering i området. För mer information se: www.solna.se.

TV och bredband: Avtal tecknas med TeliaSonera Sverige AB. En digtalbox per lägenhet för TV ingår.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns utrymme för källsortering av sopor, cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd.

Föreningens renoveringar

Det finns inga planerade renoveringar då huset är nyproducerat

Månadsavgift

Avgift: 4 748 SEK / mån
Utöver avgift tillkommer kostnad för varmvatten, bredband, TV och telefoni. Se mer information under övrigt.

Gårdsplats/innergård

Föreningens gemensamma anordningar på tomtmark innefattar bland annat Soprum för grovsopor, grönytor, gångvägar, planteringar, lekplats och belysning.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.79050 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy