Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lövskogsvägen 3, Tyresö Skogsstad, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
55 kvm
Avgift
3 731 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Populär tvåa med stor uteplats i soligt västläge!

Denna bostad är REDO för försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden.

Välkommen till Lövskogsvägen 3 och en suverän gavellägenhet i bottenplan belägen på lugn och mysig återvändsgränd endast 25 min från Stockholms City.
Bostaden som i nyskick innehar en optimal planlösning där öppna sociala ytor tillsammans med stilren design mixas för att skapa ett levande hem att älska från första sekund.

Till det en stor och välskött uteplats i bästa solläge där du kan välja mellan gräsmatta eller stenlagd del under fötterna när du lyssnar på skogens fågelsång. Förrådet om 4 kvm som ligger praktiskt vägg i vägg med bostaden.

I bostaden möts vi av en välkomnande hall med skjutdörrsgarderob där dörrarna innehar spegelglas.

Vidare vardagsrummet i social öppen planlösning som förutom generös rymd även innehar stora fönsterpartier som erbjuder massiva ljusflöden. Från denna delen når du utgång till uteplatsen.

Köket i öppen planlösning från vardagsrummet är från högkvalitativa Marbodal och innehar allt som önskas av kocken med goda arbetsytor, förvaringsmöjligheter samt full utrustning från Electrolux i rostfritt.

Trevligt sovrum med god rymd, här finns plats för dubbelsäng såväl som mindre möblemang. Även en skjutdörrsgarderob finns här att tillgå.

Lyxigt helkaklat badrum i stilrena färger med golvvärme, tvättdel, kommod, dusch, samt tvättmaskin och torktumlare, ovan maskinpark finns praktisk arbetsbänk samt överskåp.

Närområdet bjuder på allt som går att önska med skogspartier, bergsknallar samt lekplatser för de mindre.
Tyresö Centrum, matbutiker, skolor, idrottsanläggningar, naturområden samt insjöbad finns på bekväma avstånd.
Direktbussar avgår från hållplats ett stenkast bort och tar dig till Stockholm City på under 25 min, perfekt för den som pendlar.

På det stora hela ett fantastiskt boende i natursköna Tyresö där stadens puls aldrig är långt borta.

Anmäl ditt intresse för att informeras om förhandsvisning.

VÄLKOMMEN HEM

Beskrivning

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 33.09%.

Församling

Tyresö.

Storlek

Boarea 55 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Våning / hiss

BV
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: BRF Skogslunden
Organisationsnummer: 769626-8841
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 64
Antal lokaler: 0
Skogslunden består av 64 lägenheter fördelade på fyra hus. Naturen i omgivningen har bevarats, och husen byggs runt en bergknalle där det växer tall, ljung och blåbärsris. Kullen ligger i sikte från lokalgatan i området och runt omkring finns ytor för lek och spel samt fina gångvägar.

Internet

Fiberkabel med Triple Play-funktion: digital-TV paket, telefoni och internetanslutning.
Avtal tecknas med TeliaSonera och kostnaden är 220 kr i månaden.
En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

Månadsavgift

Avgift: 3 731 SEK / mån
Ingår: Värme, vatten, förråd och kallvatten.
Kostnad för uppvärmning av kallvatten mäts och faktureras individuellt till varje enskild bostadsrättsinnehavare.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Uteplats

Uteplats i läge sydväst med gräsmatta och stenlagd del.
Här finns möjlighet att glasa in den första delen av uteplatsen som är belägen under tak.

Bilplats

Parkeringsplats. Går att hyra för 300 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd samt ett rymligt förråd om 4 kvm alldeles utanför entrén till lägenheten.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy