Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Svarvargatan 12, 3tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
60 kvm
Avgift
3 479 SEK / mån
Rum
2 rum

Renoveringschans - Utsikt över Karlbergskanalen - Möjlig 3:a

Underbart boende som bjuder renoveringsmöjligheter med förslag till olika planlösningar. Här finns originaldetaljer bevarade såsom vacker fiskbensparkett, fönsterbänkar i sten samt speglade innerdörrar. Lägenheten har stora fönsterpartier som bidrar med fantastiskt ljusinsläpp och härlig rymd. Du bor med ett insynsskyddat läge och vidsträckt utsikt med Karlbergskanalens vatten och båtliv i förgrunden.

Vardagsrummet ger dig generösa ytor att möblera och dubbeldörrar i glas öppnar upp mot en balkong med kanalutsikt. För dig som är behov av ett extra sovrum kan det intilliggande köket byggas om till ett mindre sovrum samt ett kök med en öppen social planlösning mot vardagsrummet. Sovrummet är stort och ger dig gott om utrymme för dubbelsäng och övrig möblering. Badrummet som är utrustat med badkar går att bygga ut vid en eventuell renovering.

På Svarvargatan 12 bor du med närhet både till Fridhemsplan och Kungsholms Strand. Inom cirka 5 minuters promenad har du tillgång till all tänkbar service och shopping både i Västermalmsgallerian, Åhléns samt mindre butiker. Systembolag och matbutiker, så som Daglivs, Ica och Lidl, finns inom kort gångavstånd. I närheten ligger även flertalet gym; Puls &Träning, SATS samt Friskis och Svettis. Går man S:t Eriksgatan ned över bron så finns Birkastans och Rörstrandsgatans alla caféer och restauranger.

Invid Fridhemsplan finner du mycket goda kommunikationer som dessutom är Stockholms näst största knutpunkt för kollektivtrafik med blå och grön T-banelinje samt bl.a. buss nr 1, 3, 4 och 77.

Strax runt hörnet ligger badbryggor för ett morgondopp eller om du vill hyra paddelboard för att ta en tur längs med kanalen. Här finns även favoriter som den brasilianska Boteco Da Silvania och glassbutiken Fryst. Lummiga löpar- och promenadstråk tar dig längs med vattnet och ca. 1 mil runt Kungsholmen och ligger strax utanför dörren. Utanför går buss 59 som tar dig ner till City och vidare mot Södermalm. På 5 minuter når du restaurangtäta strandpromenaden längs med Hornsberg Strand där vattnet kantras av flertalet badbryggor.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy