Redo

Visningar

sön 13 jan
Preliminär visningsdag - klockslag kommer
mån 14 jan
Preliminär visningsdag - klockslag kommer
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Diligensvägen 4, Jarlaberg, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81 kvm
Avgift
5 414 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Högst upp med inglasad balkong

Högst upp i huset finner du denna ljusa och väldisponerade trea som med sitt gavelläge och balkong i söderläge skapar ett både ljust och trivsamt boende. Rymligt och helkaklat badrum från 2010 med badkar, handdukstork och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Trivsamt kök med gott om förvaring och arbetsyta samt matplats intill stort fönsterparti. Två bra sovrum varav master bedroom med snedtak. Genomgående parkettgolv och mycket god förvaring via flertalet garderober och externt förråd på samma våningsplan.

Brf Nyckeln är en välorganiserad förening med stabil ekonomi och faciliteter som bastu, festlokal och övernattningslägenhet. Det finns även tillgång till cykel- och barnvagnsförråd. Läs gärna mer om föreningen på dess hemsida: http://www.nyckeln.se

Jarlaberg är ett naturnära och barnvänligt område med bilfria innergårdar och närhet till flera skolor och förskolor. Några få minuter bort finner du bussar som med tät trafik tar dig till Slussen på ca en kvart. I området ligger också matbutiken Tempo, frisör och den populära restaurangen Jarlahof och ytterligare en bit bort ICA Maxi och Nacka Forum.

På gångavstånd från Jarlaberg ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk och motionsspår. Angränsande Nacka Strand erbjuder gym, restauranger samt SL-båt som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö.

Beskrivning

HALL
Vittapetserade väggar samt parkettgolv kombinerat med klinkergolv med golvvärme vid entrédel. Gott om plats för avhängning.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar kombinerat med grå fondtapet. Rymligt med plats för stor soffgrupp, bokhyllor och mediamöbel.

KÖK
Rymligt kök med gott om förvaring i över- och underskåp. Matplats för 4-6 personer i mysigt burspråk. Maskinell utrustning bestående av : kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro, fläkt i rostfritt samt diskmaskin.

BALKONG
Via köket nås träbelagd och inglasad balkong om ca 5,5 kvm. Söderläge.

SOVRUM 1
Parkettgolv samt vitmålade väggar kombinerat med ljus fondtapet. Gott om plats för dubbelsäng, sängmöbler och skrivbord. Garderobsvägg.

SOVRUM 2
Parkettgolv samt målade väggar i beige kombinerat med mönstrad fondtapet. Plats för enkelsäng, bokhylla, klädförvaring och lekyta.

BADRUM
Grått klinkergolv kombinerat med vitkaklade väggar. Här finns handfat, toalettstol, badrumsskåp, vattenburen handdukstork, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt badkar med praktisk glasvägg vid duschdel.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 4-5 kvm med snedtak, beläget på samma våningsplan.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Stadgar.pdf Årsredovisning 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Nacka församling. Skattesats 31.54%.

Storlek

Boarea 81 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

159

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1988
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Nyckeln i Nacka
Organisationsnummer: 716418-6871
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 159
Antal lägenheter: 172
Antal lokaler: 0
Brf Nyckeln är en äkta förening som registrerades 1984. Föreningen upplåter 172 lägenheter med bostadsrätt fördelade på två gårdar. Föreningen har en god ekonomi och har under både 2016 och 2017 genomfört 3 %-iga avgiftssänkningar. I Jarlaberg finns 7 bostadsrättföreningar vilka tillsammans äger en samfällighetsförening. Samfälligheten driver sopsugsanläggning, parkeringshus och kabel-TV/bredbandsanläggning. Läs mer om föreningen på: www.nyckeln.se.

Energideklaration

Energiprestanda: 151 kWh/kvm år.
Datum: 2009-01-16
Status: Utförd

TV

Kabel-tv via Comhem. Medium+8 favoriter ingår i månadsavgiften. Uppgradering möjlig på egen bekostnad.

Internet

Bredband via Comhem. 100/10 Mbit/s ingår i månadsavgiften. Uppgradering möjlig på egen bekostnad.

Månadsavgift

Avgift: 5 414 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt bostadsrättstillägg.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.58117 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

2017 - Hiss på Diligensvägen 34 och 72 utbytt.
2016 - Nya vitvaror på gårdshuset 5, brandvarnare och brandskyddsuppgradering, Aptus låssystem till källarlokaler.
2015 - Undercentral och frånluft, bastu (2x), möbler i gårdshuset gård 5.
2014 - Termostater i allmänna utrymmen.
2013 - Aptus låssystem till dörrar, trädgård (gård 6), bredband, målning av trädetaljer (radhus och generationshus).
2012 - Gårdhusrenovering, Aptus låssystem (gårdshus) och bokningssystem.
2011 - Tvättstugor, grillplats, fasadstegar och branddörrar, inventarier i gästrum, gårdsbelysning.
2009 - Trapphus, digital TV (ComHem), plank och staketarbete.
2007 - Ventilationsfläktar.

Övriga utrymmen

Barnvänliga och bilfria innergårdar med lekplatser och gräsytor. På varje gård finns ett gårdshus som innehåller en gemensamhetslokal som kan hyras för fest eller liknande (300 kr/dygn), bastu och renoverad tvättstuga. I ena gårdshuset finns också en övernattningslägenhet för 4 pers (300 kr/natt). Gemensamhetsutrymmena bokas via internet eller via bokningssystemet.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter