Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 990 000 SEK / Utgångspris
Adress
Gaffelseglet 39, Vega, Handen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
67.9 kvm
Avgift
4 165 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Tobias Haglund
Ansvarig mäklare Tobias Haglund

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad med stor balkong, stenkast till nya pendeltågsstationen!

En mycket trevlig 3:a på 68 kvm med balkong i sydvästläge på hela 29 kvm. Våning 3 av 5. De som har ritat och utformat fastigheterna är Vera Arkitekter Stockholm som har lyckats skapa en unik arkitektur. Balkongerna sträcker sig runt hela fasaden på alla våningsplan vilket gör att samtliga lägenheter får stora balkonger längsmed hela sin utbredning. I Vegastaden kommer du att bo granne med naturreservat men samtidigt med ett centralt läge när affärer och kommunikationer. Granne med nya pendeltågsstationen Vega som når Sthlm City på ca 20 minuter.

Beskrivning

Hall
Hall med ekparkettgolv och målade väggar, plats för ytterkläder och skor.

Kök
Ett stilfullt kök med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Kakel över arbetsytor, laminatbänkskiva, rostfri diskho, belysning under skåp, städskåp Hel kyl & frys, diskmaskin, spishäll, ugn. Matplats för 4-6 personer. Förrådsutrymme för fin förvaring. Öppenhet in mot vardagsrummet som ger en känsla av fin rymd.

Vardagsrum
Ett mycket trevligt vardagsrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Fönster i två väderstreck som släpper in fint dagsljus. Dörr ut till den fantastiska balkongen på hela 29 kvm.

Sovrum 1
Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Tre garderob för klädförvaring.

Sovrum 2
Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Ett linneskåp.

Badrum
Klinkergolv och helkaklade väggar. Duschhörna, wc, handfat och en tvättmaskin och torktumlare.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Ekonomisk Plan.pdf BRF Ekonomisk Plan Bonneville.pdf BRF Stadgar Bonneville.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Haninge kommun, Skattesats 32.85%.

Församling

Österhaninge.

Storlek

Boarea 67.9 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen. Avvikelser av boarea på +/- 5% kostnadsregleras inte..

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

A1205

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
(2 trappor)
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Fönster: Isolerglasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Bonneville
Organisationsnummer: 769632-5450
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: A1205
Antal lägenheter: 45
Antal lokaler: 0

Den nya spännande stadsdelen Vega har ett attraktivt läge vid naturreservat men ändå närhet till Stockholms innerstad ? här bor du mellan stad och natur! 2019 invigs den nya pendeltågsstationen Vega som tar dig in till city på ca 20 minuter. I Vega byggs det även nya förskolor och en F-9 skola.

Brf Bonneville ligger i detaljplan 2, öster om järnvägen, och kommer att bli den sydliga gränsen för Stadsdel Vegas bebyggelse. Brf Bonneville kommer att omfatta 2 huskroppar om 5 våningar inkl. entréplan. Vera Arkitekter Stockholm har skapat en unik arkitektur med balkonger som sträcker sig runt hela fasaden på alla våningsplan vilket gör att samtliga lägenheter får stora balkonger längs med hela sin utsträckning. Totalt blir det 45 lägenheter fördelat på 2-4 rum och kök i storlek 36-84,5 kvm.

Parkering: Finns inga parkeringar

TV och bredband: Fiber. Bostadsrättshavaren tecknar eget avtal med leverantör och svarar själv för kostnaden avseende TV/bredband/telefoni (via fiber)

Gemensamma utrymmen: Sophus, cykelparkering utomhus

TV

Fiber

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 165 SEK / mån
Tappvarmvatten ingår enligt en schablon som motsvarar en "normalförbrukning", det kommer sedan att debiteras enligt uppmätt förbrukning.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Andel av årsavgiften: 2.57000 %

Uteplats

Balkong om ca 29 m²

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy