Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Finnboda Varvsväg 14A, Finnboda Hamn, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
48 kvm
Avgift
2 708 SEK / mån
Rum
2 rum

Fantastisk havsutsikt och inglasad balkong

Havsutsikt och stor inglasad balkong i söderläge.
Välkommen hem till denna unika lägenhet utöver det vanliga med frontläge i Finnboda Hamn. Här bor du centralt i det optimala området för dig som vill ha det bästa av två världar, hav/natur och närheten till city. Lägenheten är byggd 2014 och har ett makalöst läge med slående utsikt.

Lägenheten är otroligt välplanerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt moderna smakfulla materialval som genomgående trestavigt mattlackat ekparkettgolv, fönsterbänkar i sten och påkostat kök. Köket går i vitt med rostfria vitvaror från Electrolux. I köket finns utgång till den stora inglasade balkongen i söderläge och trevlig matplats mot vardagsrummet för större sällskap.

Det stora sovrummet har ingen insyn, gott om plats för dubbelsäng och bra förvaring med inbyggd garderobsvägg. Det smakfulla badrummet nås från hallen och är renoverad med exklusiva materialval. Här finns dusch med glasväggar, tvättmöjligheter, handdukstork och golvvärme.

Det unika läget ger dig direktkontakt med Saltsjön och farlederna in mot Slussen, från lägenheten ser du de gigantiska kryssningsfartygen passera på sin väg till och från Stockholm och i Finnboda Hamn ca 50 meter från huset ligger båthållplatsen där pendelbåtarna tar dig snabbt in till stan. I området finns ICA, gym, trevliga caféer och restauranger. Området i Finnboda Hamn har ett högt historiskt värde och här blandas moderna hus, strandpromenad längs kajen, service och närhet till skärgården med charmiga industribyggnader. Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy