Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Finnboda Varvsväg 14A, Finnboda Hamn, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
48 kvm
Avgift
2 708 SEK / mån
Rum
2 rum

Fantastisk havsutsikt och inglasad balkong

Havsutsikt och stor inglasad balkong i söderläge.
Välkommen hem till denna unika lägenhet utöver det vanliga med frontläge i Finnboda Hamn. Här bor du centralt i det optimala området för dig som vill ha det bästa av två världar, hav/natur och närheten till city. Lägenheten är byggd 2014 och har ett makalöst läge med slående utsikt.

Lägenheten är otroligt välplanerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt moderna smakfulla materialval som genomgående trestavigt mattlackat ekparkettgolv, fönsterbänkar i sten och påkostat kök. Köket går i vitt med rostfria vitvaror från Electrolux. I köket finns utgång till den stora inglasade balkongen i söderläge och trevlig matplats mot vardagsrummet för större sällskap.

Det stora sovrummet har ingen insyn, gott om plats för dubbelsäng och bra förvaring med inbyggd garderobsvägg. Det smakfulla badrummet nås från hallen och är renoverad med exklusiva materialval. Här finns dusch med glasväggar, tvättmöjligheter, handdukstork och golvvärme.

Det unika läget ger dig direktkontakt med Saltsjön och farlederna in mot Slussen, från lägenheten ser du de gigantiska kryssningsfartygen passera på sin väg till och från Stockholm och i Finnboda Hamn ca 50 meter från huset ligger båthållplatsen där pendelbåtarna tar dig snabbt in till stan. I området finns ICA, gym, trevliga caféer och restauranger. Området i Finnboda Hamn har ett högt historiskt värde och här blandas moderna hus, strandpromenad längs kajen, service och närhet till skärgården med charmiga industribyggnader. Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken.

Beskrivning

HALL - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med mörkt klinkergolv och målade väggar i vitt. Bra förvaring med garderober och plats för avhängning.

VARDAGSRUM - Ljust vardagsrum med parkettgolv i ek och målade väggar i vitt. Stora fönsterpartier och öppen planlösning mot kök. Utgång till balkong med havsutsikt och söderläge.

BALKONG - Inglasad balkong om 8,5 m2 med havsutsikt och söderläge. Här finns plats för både matbord, soffgrupp och grill.

KÖK - Modernt och smakfullt VEDUM kök. Köket är inrett med vita luckor, ljus laminatbänkskiva och stänkskydd i glas. Vitvaror såsom induktionsspishäll, fläkt, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, mikrovågsugn samt kyl/frys. Samtliga maskiner i rostfritt från Electrolux. Trevlig matplats intill köket för 4-6 personer samt utgång till balkong med havsutsikt och söderläge

SOVRUM - Stort sovrum med parkettgolv i ek och målade väggar i vitt. Bra förvaring med garderobsvägg. Ett privat sovrum utan insyn.

BADRUM - Renoverat badrum från 2018 med mörkt klinkergolv och vitt kakel med fondvägg i samma kulör som golvet (Golvvärme). Här finns vägghängd toalett, handfat, badrumsskåp, handdukstork och dusch med glasvägg. Tvättdel med kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Övrigt

Finnboda Hamn är ett realativt nybyggt bostadsområde som är känt för sin anrika historia och för de magnifika vyerna över Stockholms inlopp, innerstan och Djurgården. Här har man förvaltat och bevarat de gamla industrierna och blandat det med nybyggda hus, något som ger området mycket karaktär. Finnboda Hamn är det optimala området för dig som vill bo nära naturen men samtidigt vill ha nära till innerstans puls. Servicen i området byggs ut successivt och nu finns en trevlig mataffär, ett gym, möbelbutiken Fogia med café och populära restaurang Docklands vid bryggan. Ett större serviceutbud finns närmast i charmiga Sickla köpkvarter som erbjuder matbutiker, ett stort shoppingutbud och restauranger.

I angränsning till området ligger tre båtklubbar och charmiga promenadstråk intill vatten tar dig till populära Boule & Berså och vidare bort mot Saltsjöqvarn med Elite Hotel och dess trevliga uteservering. Nyligen öppnades också "genvägen" till Kvarnholmen.

En högbro för bil- och kollektivtrafik förbinder Kvarnholmen med Nacka för att förstärka kommunikationerna till och från Kvarnholmen. Området trafikeras av buss 402 som går till Slussen, 469 som går till Nacka sjukhus via Sickla köpkvarter samt 53:an som tar er hela vägen in till Slussen, Centralen och Fridhemsplan. Finnboda hamn ligger endast ett par minuters bilväg från Stockholm City och en kort promenad till Henriksdal ger tillgång till samtliga Nacka/Värmdö bussar. Det finns även möjlighet att ta sig till stan via båt (SL-kortet gäller). I Finnboda hamn intill restaurang Docklands finns hållplatsen för båten som tar dig vidare in till Nybroviken via Djurgården och Saltsjöqvarn. Du kab också välja båten som åker vidare mot Nacka strand, Lidingö och Frihamnen. Läs mer om båttrafiken på: www.sjovagen.nu.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Nacka församling. Skattesats 31.54%.

Storlek

Boarea 48 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

54

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Finnboda Hamnplan
Organisationsnummer: 769618-7298
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 54
Antal lägenheter: 86
Antal lokaler: 1
HSB Brf Finnboda Hamnplan består av 86 lägenheter fördelade på två fastigheter (äger marken). Bostäderna stod klara för inflyttning 2014. Föreningen har en gemensam upphandling för el och varmvatten vilket innebär att medlemmarna endast betalar för den faktiska förbrukningen. I varje lägenhet finns mätare för avräkning. HSB förvaltar föreningen och medlemskap i HSB Stockholm krävs.

Energideklaration

Energiklass: D
Energiprestanda: 84 kWh/kvm år.
Datum: 2017-10-06
Status: Utförd

TV

TV, bredband och IP-telefoni levereras via Bredbandsbolaget (Fiberanslutning). För detta tillkommer en obligatorisk kostnad om 208 kr/mån.

Månadsavgift

Avgift: 2 708 SEK / mån
Ingår: Värme och kallvatten. (obligatoriskt tillägg om 208 kronor för bredband och kabel-tv från Bredbandsbolaget)

Driftskostnad

700 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 350 SEK
Övrigt: 150 SEK
Övrigt posten avser varmvatten.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.73696 %
Andel av årsavgiften: 0.78573 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Säljare

Bilplats

I anslutning till föreningen finns ett tvåvåningsgarage. Garageplats kostar 1075 kr/mån att hyra. Det finns även utomhusplatser på Finnboda varvsväg 1-14, dessa kostar 600 kr/mån att hyra. För mer information om tillgänglighet kontakta Corepark på 08-650 02 15.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter