Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lagerlöfsgatan 8, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
87 kvm
Avgift
2 828 SEK / mån
Rum
4 rum

Arkitektritad i toppskick - hörnläge och balkong - Attraktivt läge invid Rålambshovsparken

Välkommen att flytta in i ett nybyggt och arkitektritat boende där hög kvalitetskänsla genomsyrar hela lägenheten. Här har stor vikt lagts på att optimera förvaring och planlösning i såväl de gemensamma ytorna som i sovrummen. Du finner sobra och lyxiga materialval samt stora fönsterpartier med grönskande Rålambshovsparken precis utanför. Lägenheten har ett härligt hörnläge med fantastiskt ljusinsläpp och stora fönsterpartier i två väderstreck.

Lägenheten bjuder på optimalt disponerade 87 kvm med tre rymliga sovrum med insynsskyddat läge och mycket bra förvaring. Vardagsrummet ger plats för generös sällskapsdel och har ett stort fönsterparti samt dubbeldörrar i glas som öppnar upp mot lägenhetens balkong. Från vardagsrummet har du en grönskande utsikt över lummiga Rålambshovsparken. Intill vardagsrummet finns lägenhetens rymliga kök utrustat med bland annat dubbla ugnar, induktionshäll samt kyl/frys och diskmaskin dolda bakom skåpfronter. Köksinredningen kommer från Kvik med soft close på samtliga lådor. I lägenheten finns lyxen av såväl badrum och gästtoalett. I en inre hall intill gästtoaletten är det även förberett för tvättpelare dold bakom diskreta skjutdörrar.
Genomgående är lägenheten målad i vitt med ljusgrå snickerier. På golven ligger mattlackad enstavsparkett i ek.

Du flyttar in i en ytterst välskött förening med mycket god ekonomi och låg avgift. Föreningen har en låg belåning och försäljningen av de nybyggda bostadsrätterna föreningen säljer kommer stärka ekonomin ytterligare.

På Lagerlöfsgatan får du det bästa av två världar. Här bor du på en lugn återvändsgata med ett ytterst centralt läge och närhet till allt. Beroende på vilket väderstreck du väljer att gå har du en kort promenad till såväl Fridhemsplan som till Hornstull och Lilla Essingen.

Grönskande Rålambshovsparken samt Norr Mälarstrands vackra promenadstråk ligger precis utanför dörren. Här finns flertalet populära restauranger som Mälarpaviljongen, Trattorian och Orangeriet som ligger längs med strandpromenaden och vattnet. Du har lika nära till Smedsuddsbadet som Fredhälls underbara badklippor och motionsspår som tar dig runt Kungsholmen.

I Rålambshovsparken kan du äta god mat och dricka vin medan du spelar ett parti boule på Boulebar. Här finns även rastpark för hundar, skateboardpark, volleybollnät samt träningspass med Friskis & Svettis som kör utegympa under sommaren.

Du bor ett par minuter från all tänkbar service där Hemköp Matpressen, systembolag, apotek och flertalet restauranger ligger runt hörnet.

De goda kommunikationerna i området underlättar vardagen. Västerbroplan ligger ett par minuter från fastigheten och är en knytpunkt för ett 10-tal bussar. Här går bland annat buss 1, 4, 50, 56 och 77 och tar dig i stans olika riktningar. Thorildsplans tunnelbana ligger cirka 3 minuter bort och du tar dig snabbt ut på E4an med bil.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy