Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 650 000 SEK / Acceptpris
Adress
Gammelgårdsvägen 26A, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
67 kvm
Avgift
2 802 SEK / mån
Rum
2 rum

Garageplats - Låg belåning - Öppen planlösning - Uteplats i bästa solläge - Exklusiva materialval

Garageplats - Möjlig trea - Låg belåning - Öppen planlösning - Uteplats i bästa solläge - Exklusiva materialval

Varmt välkomna till denna exklusiva och unika nyproducerade lägenhet med Town-housekänsla. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med högt i tak och dörrar ut till uteplatsen i bästa solläge som blir som ett extrarum sommartid. Lägenheten har genomgående snygga exklusiva materialval. Stilrent kök från Marbodal i midnattsblått med bänkskiva i granitkeramik. Maskinpark från Siemens med induktionshäll, inbyggnadsugn med mikrofunktion och integrerade vitvaror. Helkaklat badrum med golv och väggar i exklusiv marmor terrasso och golvvärme. Badrummet är utrustat med dusch och egen tvättmaskin samt torktumlare från Siemens. Rofyllt sovrum med garderobsvägg. Lägenheten blir som ett eget stadsradhus och utanför huset är det en mycket lugn gata med insynsskyddande spaljéer. Stora Essingen erbjuder flera badbryggor, mataffär, caféer och småstadskänsla men citynära läge med utmärkta kommunikationer via bussar och tvärbana. Till lägenheten finns möjlighet att hyra en parkeringsplats i varmgarage i samma fastighet ledig att ta över omgående.

I avgiften ingår även bredband och kabel-tv.

Stor förening med mycket god ekonomi och mycket låg belåning per kvadrat. Under 2018 producerades 10 nya bostäder i föreningen och detta är en av dessa. I föreningen finns även en gemensam trädgård med pergola, grill, trädgårdsmöbler och härliga stora gräsytor.

Centralt läge på trevliga och lummiga Stora Essingen nära matbutik, buss, tvärbana samt badmöjligheter. Stora Essingen ligger på cykel/gångavstånd från centrala Kungsholmen och city. Buss till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian tar ca 10 minuter och där finns all tänkbar service samt T-banans både gröna och blå linje. På Stora Essingen får man skärgårdskänsla mitt i stan!

Beskrivning

KÖK | Midnattsblå skåpluckor och vitrinskåp i glas med spotlights-belysning. Stänkskydd och arbetsbänk i granitkeramik. Induktionshäll, inbyggd köksfläkt, integrerad diskmaskin och kyl/frys (Siemens). Köket är platsbyggt från Marbodal. Matplats för minst sex personer.

VARDAGSRUM | Vitpigmenterade ekgolv med matt lack och vita väggar. Plats för soffgrupp och önskad möblering. Öppen planlösning mot kök och utgång till uteplatsen.

SOVRUM | Vitpigmenterade ekgolv med matt lack och vita väggar. Garderobsvägg för förvaring.

BADRUM | Väggar och golv i ljusgrå marmor med komfortvärme, Spotlights-belysning. Takdusch i svart krom med glasvägg, WC, kommod i svart ek och spegel med belysning infällt i vägg. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt handdukstork.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2017 - Klädstrecket 24.pdf Energideklaration - Klädstrecket 24.pdf Stadgar Klädstrecket 24.pdf BRF Stadgar Klädstrecket 24.pdf BRF Årsredovisning 2017 - Klädstrecket 24 BRF Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.58%.

Församling

Västermalm.

Storlek

Boarea 67 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

197

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1930/2018

Föreningen

Föreningens namn: Brf Klädstrecket 24
Organisationsnummer: 769614-4075
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 197
Antal lägenheter: 84
Antal lokaler: 3
Brf Klädstrecket 24. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och består av adresserna Badstrandsvägen 20-26, Flottbrovägen 23-25 och Gammelgårdsvägen 26 A-J. Föreningen äger två fastigheter med totalt 84 lägenheter, varav 81 är upplåtna med bostadsrätt och 3 upplåtes med hyresrätt. Föreningen har även 3 lokaler.

Gemensam tvättstuga i port 26 på Badstrandsvägen med fyra tvättmaskiner, en torktumlare, tre torkskåp och en mangel.
Till varje lägenhet medföljer ett förråd.
Tillgång till gemensam trädgård med pergola, grill, trädgårdsmöbler och härliga stora gräsytor.
Cykel- och barnvagnsförråd finns i källaren, nyrenoverade och fräscha.

TV och bredband: 100 MB fiberbredband via OwnIT och grundutbud kabel-TV (ComHem) ingår i månadsavgiften.

Föreningens renoveringar

2018 Ombyggnad av souterrängplanet (inkl .stamrenovering av detta plan) till 10 st nya lägenheter samt renovering/ommålning av garaget
2017 Grundisolering av gårdssidan på Badstrandshuset (inför kommande ombyggnad av souterrängplanet), ny värmekulvert till Flottbrohuset, nya utvändiga sopskåp på 3 platser
2016 Målning av plåttak
2016 Installation av tidsenliga säkerhetsdörrar och postboxar i trapphus
2015 Fönsterrenovering (utvändigt)
2015 Fiberbredband installeras, 100 MB ingår i avgiften via Ownit
2015 Trädgårdsrenovering fortsätter med pergola och uteplats
2015 Omdragning av elledningar (3-fas)
2014 Målning av trapphus
2013 Trädgården iordningställdes med planteringar, örtagård och utemöbler
2011 Tvättstuga
1995 Byte av VA-stammar
1995 Elstammar
1985 Renovering av balkonger
1985 Renovering av yttertak
1985 Fasadrenovering

Energideklaration

Energiförbrukning: 170 /per kvm (atemp) och år

Månadsavgift

Avgift: 2 802 SEK / mån
Inkl värme, vatten, tv och bredband.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.29870 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy