Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Flottbrovägen 27, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
62 kvm
Avgift
2 637 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Lena Svartström
Ansvarig mäklare Lena Svartström

Etagelägenhet med öppen planlösning - stor uteplats - garageplats

Varmt välkomna till denna exklusiva och unika etagelägenhet med häftig känsla. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med öppet upp till nock och en takhöjd på ca 4,4 meter. Från det stora sociala rummet finns direktkontakt med uteplatsen som blir som ett extrarum sommartid. Lägenheten har genomgående snygga exklusiva materialval. Stilrent kök från Marbodal i midnattsblått med bänkskiva i granitkeramik. Maskinpark från Siemens med induktionshäll, inbyggnadsugn med mikrofunktion och integrerade vitvaror. Helkaklat badrum med golv och väggar i exklusiv marmor terrasso och golvvärme. Badrummet är utrustat med dusch och egen tvättmaskin samt torktumlare från Siemens. På övre plan finns det rofyllda sovrummet med en egen klädkammare i anslutning. Lägenheten blir som ett eget stadsradhus och utanför huset är det en mycket lugn gata med grönskan inpå knuten. Stora Essingen erbjuder flera badbryggor, mataffär, caféer och småstadskänsla men citynära läge med utmärkta kommunikationer via bussar och tvärbana. Till lägenheten finns möjlighet att hyra en parkeringsplats i varmgarage i samma fastighet ledig att ta över omgående. Delar av lägenheten går som biarea och den totala ytan är 62 kvm. (40,1 boarea + 22,3 biarea)

I avgiften ingår även bredband och kabel-tv.

Stor förening med mycket god ekonomi och mycket låg belåning per kvadrat. Under 2018 producerades 10 nya bostäder i föreningen och detta är en av dessa. I föreningen finns även en gemensam trädgård med pergola, grill, trädgårdsmöbler och härliga stora gräsytor.

Centralt läge på trevliga och lummiga Stora Essingen nära matbutik, buss, tvärbana samt badmöjligheter. Stora Essingen ligger på cykel/gångavstånd från centrala Kungsholmen och city. Buss till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian tar ca 10 minuter och där finns all tänkbar service samt T-banans både gröna och blå linje. På Stora Essingen får man skärgårdskänsla mitt i stan!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy