Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fartygsgatan 6, Hammarby Sjöstad, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
55 kvm
Avgift
3 733 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk tvåa med balkong i sydväst läge och sjöglimt.

Välkomna till denna fantastiska två med balkong i sydväst läge och utsikt mot vattnet. Lägenheten har en öppen planlösning där kök och vardagsrum har ett socialt samspel. Köket är fullt utrustat och med bra arbetsytor samt gott om förvaring bakom ljusa köksluckor. Vardagsrummet är öppet och ljust med stora fönsterpartier och gott om plats för möblering. Via vardagsrummet når du den fantastiska balkongen. Via vardagsrummet når du sovrummet med platsbyggda garderober och dubbelsäng. Helkaklat och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Välkomnande hall med plats för mindre möblemang.

Här bor du ett stenkast från promenadbryggor längs vattnet och närhet till hjärtat av Södermalm. Sjöstaden Kajak driver verksamhet med uthyrning och kurser i Sjöstaden. Hammarby Sjöstad har alla tänkbara fördelar som man kan önska i innerstan. Bra kommunikationer, stort utbud av restauranger, gym, mataffärer, systembolag, konditorier,ett flertal butiker mm. En ny tunnelbaneuppgång kommer byggas i Luma vid Hammarby allé vilket kommer ge ännu bättre kommunikationsmöjligheter för de boende i Hammarby sjöstad.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för mindre möblemang samt förvaring.

KÖK
Härligt kök som har en öppen planlösning med vardagsrummet. Köket har gott om arbetsyta i form av bänkskiva i trä samt gott om förvaring bakom vita köksluckor. Gott om plats för middagsborg. Här finns all maskinellutrustning så som kyl/frys, fläkt, diskho, diskmaksin, spis, ugn och micro.

VARDAGSRUM
Öppet och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck. Här finns gott om plats för större soffgrupp samt övrig möblemang. Via vardagsrummet når du den fantastiska balkongen.

BALKONG
Underbar balkong i sydvästläge med gott om möblerings möjligheter. Från balkong har du dessutom utsikt mot vattnet.

BADRUM
Helkaklat och fräscht badrum utrustat med tvättpelare, golvvärme, dusch, wc, handfat samt gott om förvaring.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun.

Storlek

Boarea 55 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Våning / hiss

Våning 4 av 7.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Sjöstadsviken
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 3 733 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy