Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Forskargränd 20, Ursvik, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
95 kvm
Avgift
4 651 SEK / mån
Rum
4 rum

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund fd. Johansson
Ansvarig mäklare Melanie Smedlund fd. Johansson

Övrig kontakt

Niklas Wellmér
Övrig kontakt Niklas Wellmér

VÄLPLANERAD FYRA MED BL.A STOR INGLASAD BALKONG!

Här erbjuds man möjligheten att förvärva en gedigen fyrarummare med optimalt planerad planlösning och stora fönsterpartier som ger rikligt ljusinsläpp! Här bor man på lugn och hemtrevlig gata med närhet till service. Utöver tre rymliga sovrum finns även exemplariska förvaringsmöjligheter genom tre förråd/klädkammare/arbetsrum. Via vardagsrummet nås bostadens magnifika inglasade balkong med utsikt över takåsarna i området. Kök och vardagsrum i öppen och social planlösning som skapar en härlig och trivsam atmosfär i bostaden. Ett stort badrum utrustat med bl.a tvättmaskin och torktumlare samt en separat WC. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv som ger ett enhetligt intryck. Detta är ett hem för den som har högt satta krav på sitt boende!

Brf Nissöga är en trevlig och aktiv förening med totalt 53 lägenheter. Föreningen har en otroligt god ekonomi vilket har lett till att föreningen redan har hunnit göra stora amorteringar samt flera avgiftssänkningar. I avgiften ingår värme, vatten samt Telia Triple play och där fås bredband, kabel-TV samt IP-telefoni. Till bostaden hör även nyttjanderätt till ett förråd i entréplan och i föreningen finns även cykel och barnvagnsförråd.

I småstadsidyllen Ursvik växer ett nytt litet samhälle fram. Närheten till naturen är påtaglig med populärt motionsområde och Igelbäckens naturreservat på gångavstånd. Här finns serviceutbud i form av bl.a frisörsalonger och restauranger runt hörnet. Bra mataffärer finns i närheten, Handlarn vid Ursviks allé, Willys samt Coop som ligger över Enköpingsvägen. För den shoppingsugna är det nära till Mall of Scandinavia, Bromma blocks och Kista galleria. Mysiga centrala Sundbyberg nås smidigt med bussen. Buss 504 tar dig till Sundbyberg via Hallonbergen alternativt till Rissne där du kan byta till tunnelbanans blå linje i två riktningar. I framtiden planeras det även för tvärbana till Ursvik.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy