Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Västra Holmgatan 35, Kålgården, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
108 kvm
Avgift
5 783 SEK / mån
Rum
3 rum

Unikt tillfälle!

Välkomna till Kålgården och denna pärla till lägenhet. På tredje våningen av fyra på Västra Holmgatan 35 finner ni denna bostad om 108 väldisponerade kvadratmeter fördelat på 3 rok. En mångsidig lägenhet som med enkla medel kan göras om till 4 rok om så önskas vilket gör detta till en lägenhet som passar de allra flesta allt från barnfamiljen till paret som vill bo med lite extra svängrum. Genomgående smart planlösning och stora fönsterpartier ger ett fantastiskt ljusinsläpp och ger lägenheten en trivsam känsla av rymd. Inbjudande kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Dubbla balkonger i motsatta väderstreck, den ena inglasad med utsikt över Kålgården och den andra vetter mot föreningens innergård med grönskande plantering, stensättning, grill, belysning och bänkar. Dubbla helkaklade badrum i moderna färgval, där det ena även har praktisk tvätt-del med tvättmaskin och torktumlare. Detta är bara några av fördelarna med denna lägenhet som måste upplevas på plats.

Utöver detta så ligger lägenheten i en stabil och välskött HSB-förening med alla fördelar såsom fördelaktiga gruppavtal och ekonomiskt fördelaktiga parkeringsmöjligheter i form av carport och p-platser.

På Kålgården bor man med närhet till det mesta av vad Jönköping har att erbjuda men ändå i ett lugnt och stillsamt område vilket har lett till dess populära rykte. På området bor man med närhet till vackra promenadstråk, flertalet restauranger med sjöläge samt livsmedelsbutiker. Är man dock bara sugen på lite fika eller en frukostfralla så ligger Kålgårdens egna bageri, Bageri Rosetten, bara en gata bort. Kort och gott får man det bästa av två världar, lugnt och avskilt men ändå bara ett stenkast från stadens puls.

Varmt välkomna på visning av ert nya hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy