Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bergtallsvägen 20, Långbro Park, Älvsjö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81 kvm
Avgift
4 936 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Högt belägen trea med stor inglasad balkong

Varmt välkommen till denna omhändertagna trea, högt belägen, näst högst upp i huset. Här finns två bra sovrum, rymligt kök med bra förvaringsmöjligheter som integrerar med vardagsrummet vilket ger ett fint ljusinsläpp i två väderstreck. Tilltaget badrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till entrén finns en tilltagen klädkammare. Lägenheten erbjuder utsikt över trädtoppar och ett av parkens charmiga originalhus, trädgårdsmästarvillan. I huset finns garage som nås med hiss samt rymliga källarförråd.

Läget i parken är mycket bra, invid värdshuset, café bakfickan och dammen. En kort promenad bort ligger Fruängen centrum med b.la, butiker, apotek, bibliotek, vårdcentral, gym samt tunnelbana och flera busslinjer. Ett lugnt och fridfullt boende med alla bekvämligheter man kan önska i en vacker grönskande oas!

Beskrivning

Rumsbeskrivning
Entré
Här möts man av rymd och bra plats för ytterkläder skor. I direkt anslutning till entrén nås en tilltagen klädkammare. Ekparkett mot vitmålade väggar.
Kök
Luftigt och ljust kök som integrerar med vardagsrummet. Bra förvaringsmöjligheter bakom vita köksluckor och arbetsyta på bänkskiva av laminat. Bardel mot vardagsrum ger extra förvaring samt bra arbetsytor. Köket är rustat med kyl och frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, mikro samt fläkt. Här finns plats för ett stort middagssällskap. Ekparkett mot vitmålade väggar.
Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med stort fönsterparti mot den inglasade balkongen. Här är det enkelt att möblera för soffgrupp och tv-möbel. Från vardagsrummet nås en underbar balkong. Ekparkett mot vitmålade väggar.
Sovrum 1
Tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Bra garderob bakom skjutdörrar. Ekparkett mot vitmålade väggar.
Sovrum 2
Plats för säng, skrivbord och möblemang. Ekparkett mot vitmålade väggar.
Badrum
Helkaklat badrum med dusch, handfat med kommod, spegel, tvättmaskin, torktumlare med ovanliggande bänkskiva samt överskåp för förvaring. Handdukstork och golvvärme.
Klädkammare
Rymlig klädkammare med elfasystem. Ekparkett mot tapetserade väggar.

Övrigt
Ett källarförråd om ca 5-6 kvm tillhör lägenheten.

Dokument (pdf)

Årsredovisning 2017 Brf Parkdammen.pdf Stadgar 2015 Brf Parkdammen.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Hängbron 1, Stockholm kommun, Skattesats 30.64%.

Församling

Brännkyrka.

Storlek

Boarea 81 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

0464

Våning / hiss

Våning 6 av 7.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2010
Byggnadstyp: Flerfamiljehus
Fönster: 3-glasfönster

Föreningen

Föreningens namn: Brf Parkdammen
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0464
Antal lägenheter: 99
Antal lokaler: 0
Brf Parkdammen bildades 2008 och består av 99 lägenheter fördelade på fyra hus på adresserna Bergtallsvägen 20-26 i Långbro Park, Älvsjö. Föreningen äger marken.

Husen är byggda av JM och stod inflyttningsklara under 2010. Inflyttningen skedde under perioden mars-september.
Byggnaderna är stilrena och moderna med putsad fasad och träpanel. Husen ligger med gröna gårdar emellan och lägenheterna har stora balkonger/uteplatser. Husen är energiklassade och har extra tjocka väggar/ bjälklag som ger mycket god ljudisolering mellan lägenheterna.

Tv och bredband:
TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem ingår 100 mbit/s.

Parkering:
Garageplats kostar ca 930 kr/mån. Det finns 7 st något mindre som kostar ca 510 kr/mån.
Parkeringsplats med motorvärmare kostar ca 591 kr/mån.

Övriga utrymmen:
I entréplanet i varje trapphus finns separata lägenhetsfack för inkommande post. Morgontidningen lämnas i en hållare utanför lägenhetsdörren.

I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum, soprum med källsortering och komposthantering.

Teknisk förvaltning sköts av Åkerlunds Fastighetsservice AB och ekonomisk förvaltning av MBF (Mälardalens bostadsrättsförvaltning).

Nyligen utförda renoveringar:
2016 utfördes OVK i lägenheten utan anmärkning.

Ekonomi:
Vid överlåtelse debiteras köparen en överlåtelseavgift om 1050 kronor och en pantsättningsavgift om ca 430 kr per pant.

Övrigt:
Besök gärna föreningens informativa hemsida: http://www.parkdammen.se/

TV

ComHem basutbud och ip-telefoni ingår

Internet

ComHem 100 Mbit/s (ingår)

Månadsavgift

Avgift: 4 936 SEK / mån
Inklusive kallvatten och värme.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.96030 %

Bilplats

75 gargeplatser, 4 MC-platser samt 21 parkeringsplatser med motorvärmare. Apcoa Parking administrerar garage- och markparkeringsplatser. Apcoa Parking når du via telefonnummer 08 556 306 70

Närområde

Allmänt om området: Det gamla sjukhusområdet Långbro Park köptes i slutet av 90-talet av JM och en upprustning av de gamla sjukhusbyggnaderna påbörjades. Succesivt har dessa kompletterats med nyproducerade bostadshus. Centralt i parken ligger en fågeldamm och det finns gott om fina promenadvägar. Den gamla överläkarvillan är idag det omtalade Långbro Wärdshus som drivs av tv-kocken Fredrik Eriksson.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy