Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 695 000 SEK / Fast pris
Adress
Patentgatan 3, Gideonsberg, Västerås
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
91 kvm
Avgift
4 967 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor och modern trea

Varmt välkommen till denna inflyttningsklara lägenhet med fast pris och med möjlighet att anpassa tillträdesdag efter behov! Kontakta mäklaren för en personlig visning.

Lägenheten bjuder på ett rymligt vardagsrum samt ett modernt och stilrent kök. Från köket och vardagsrummet når man uteplatsen med eftermiddag och kvällssol. Bygglov för att glasa in uteplatsen finns. Lägenheten har även två sovrum och det helkaklade badrummet är ljust, rymligt och har både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är på hela 91 kvm och har två klädkammare/förråd. Den ena klädkammaren kan med fördel användas som en walk in closet då man når den både från det stora sovrummet och från hallen.

Via föreningen får du bland annat tillgång till en trevlig och välskött innergård och gemensamhetslokal med övernattningmöjlighet. I månadsavgiften om endast 4967 kronor ingår värme, vatten, tv och bredband.

På Gideonsberg bor du i populära kvarter med närhet till allt man kan önska. Ica Ettan ligger endast ett stenkast bort och grönområdet Mårtens Hage bjuder på trevliga promenadstråk. Här finns även skolor, förskolor och bra kommunikationer. Västerås city, Mälardalens högskola och Rocklunda finns inom cykelavstånd. Det här är den perfekta lägenheten för dig som ställer höga krav på ditt boende!

VÄLKOMMEN HEM.


Det här är en av få lägenheter som finns kvar i populära Tegnérlunden 5. Söker du en 3:a med ett annat läge eller en annan planlösning så kan följande lägenheter vara ett alternativ.

Patentgatan 1, 6-1201, 75.5 kvm, vån 3, 2 350 000 kr
https://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMBOLGH/CMBOLGH4QS3B8670NINTD09

Patentgatan 3, 5-1201, 75.5 kvm, vån 3, 2 350 000 kr
https://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMBOLGH/CMBOLGH4QS3B1LK8NINS8EO

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en stor och praktisk hall med hatthylla och garderober. Hallen har vitmålade väggar och parkettgolv.

Kök
Ett modernt och stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet med en bardisk som avskiljare. (För en mindre kostnad finns möjligheten att få en hel vägg med väggskåp i köket istället för bardisken.)
Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt hel kyl och frys.

Vardagsrum
Ett rymligt vardagsrum med fönster åt två håll. Rummet har vitmålade väggar och parkettgolv.
Utgång till uteplats.

Sovrum 1
Från vardagsrummet når du detta sovrum, som är väl tilltaget med en stor walk in closet som även nås från hallen. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 2
Ett relativt stort sovrum med vitmålade väggar och parkettgolv.

Badrum 1
Ett fräscht och rymligt badrum med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp, tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp. Klinkergolv och väggar i vitt kakel.

Klädkammare/Förråd
Stort och praktiskt förråd/klädkammare med parkettgolv och vitmålade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Tegnérlunden 5 - Godkänd ekonomisk plan BRF Tegnérlunden 5 - Stadgar bofakta 5-1001.pdf BRF Informationsbroschyr

Bostadsfakta

Kommun

Västerås kommun.

Storlek

Boarea 91 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

5-1001

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Entréplan.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Tegnérlunden 5
Organisationsnummer: 769634-1002
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 5-1001
Antal lägenheter: 63
Antal lokaler: 0

Parkering: Tegnérlunden 5 förfogar över 28 st garageplatser i samfällighetens garage - 1100 kr/mån
11 st p-platser utomhus med elstolpe - 550 kr/mån

För närvarande finns det lediga platser i garaget. Kontrollerat 2019-05-17.

TV och bredband: TV och bredband via Viasat (100/10 Mbit/s ingår i avgift)

Gemensamma utrymmen: Cykelställ med tak, barnvagnsrum, miljöhus.
Samfällighetens gemensamhetslokalen "Svarta huset" går att hyra för en kostnad om 400 kr/dygn (från kl 12.00 - kl 12.00 nästa dag). I lokalen finns ett större rum (utrustat med pentry, ett större matbord och soffa), ett mindre sovrum samt en toalett.

Månadsavgift

Avgift: 4 967 SEK / mån
Inkl. värme, vatten, TV och bredband (100/10 Mbit/s)

Gårdsplats/innergård

Trivsam innergård med lekplats.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.27699 %

Uteplats

Uteplats med västerläge.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy