Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
1 195 000 SEK
Adress
Norrstrandsgatan 21D, Norrstrand, Karlstad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
63.2 kvm
Avgift
3 448 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

MYSIG TREA MED STOR POTENTIAL

Mysig trea med stor potential, endast en halvtrappa upp! Två sovrum i bra storlek med möjlighet att öppna upp det ena mot köket för att skapa en större matplats. Vardagsrum med utgång till balkong i västerläge. Stort vindsförråd och ett källarförråd följer lägenheten! Parkering med eluttag med avgift på 125 kr/mån (separat kö). Ekonomisk stabil förening som erbjuder samlingslokal och bastu.

På Norrstrand bor du med närhet till butiker, restauranger och övrig service samtidigt som det finns många trevliga promenadstråk längs Klarälven endast några hundra meter. In till city tar du dig på bara en kvarts promenad eller på några minuter med bussen eller cykel.

Välkommen hem!

Beskrivning

HALL
Välkommen till Norrstrandsgatan 21 D och denna mysiga trea! Hallen har ljust golv och målade väggar. Goda förvaringsmöjligheter i två djupa garderober till vänster och avhängning till höger.

VARDAGSRUM
Stort rum med parkettgolv och ljusa tapeter. Härifrån nås balkongen som med sitt västerläge erbjuder eftermiddagssol.

SOVRUM 1
Större sovrum med fint golv och ljusa väggar. Förvaring i form av en klädkammare. Plats för dubbelsäng!

BADRUM
ROT-renoverat badrum från 1990 med våtrumsmatta och kaklade väggar. Här finns duschkabin, wc, handfat med överhängande badrumsskåp, handdukstork och tvättmaskin.

KÖK
Mysigt kök med ljusa köksskåp. Utrustning i form av spis, spisfläkt samt kyl och frys. Snyggt laminatgolv i mörk kulört och ljusa väggar med avbrytande fondtapet.

SOVRUM 2
Ytterligare ett sovrum där möjligheten finns att öppna upp mot köket för att istället använda rummet som matplats. Fint golv och målade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration - Norrstrandsgatan 21 BRF Stadgar - BRF Vävaren BRF Årsredovisning 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Vävaren 13, Karlstad kommun,

Storlek

Boarea 63.2 kvm.

Rum

3 rum, varav 1-2 sovrum.

Lägenhetsnummer

7

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
En halvtrappa från markplan
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1945
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vävaren
Organisationsnummer: 773200-0083
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 7
Antal lägenheter: 24
Antal lokaler: 0

Parkering: I föreningen finns 12 parkeringsplatser.

Energideklaration

Energiprestanda: 150 kWh/kvm år.
Status: Utförd

TV

Ansluten till kabel-TV. Leverantör: ComHem.

Internet

Fiber via Karlstad Stadsnät. Leverantör: ComHem och Bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift: 3 448 SEK / mån
Inkl. värme, vatten och kabelTV.

Driftskostnad

550 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 400 SEK
Driftkostnad enligt schablon

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.46040 %

Renoveringar

1990 ROT-renovering

Uteplats

Balkong med västerläge.

Bilplats

Föreningen har 12 parkeringsplatser med eluttag för avgift på ca. 125 kr/mån. Till parkeringsplats är det separat kö. Fria parkeringsplatser längs med gatorna i området.

Övriga utrymmen

Stort vindsförråd samt ett litet källarförråd. Gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och torkrum. Föreningen har cykelförråd, bastu och samlingslokal.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy