Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 550 000 SEK / Pris
Adress
Trädgårdsgatan 24A, Centralt, Norrköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
67 kvm
Avgift
5 483 SEK / mån
Rum
2 rum

Stilren tvåa med panoramafönster

Det är inte svårt att trivas när läget är rätt, och det är precis vad Trädgårdsgatan 24 A erbjuder.
I suverän nyproduktionsstil finns denna tvårummare med balkong. Denna hörnlägenhet färdigställdes våren 2018. Stilren och ljus och med panoramafönster från golv till tak i vardagsrummet.

Här finns ett ljust och rymligt vardagsrum med kontakt till det moderna och funktionellt köket. Lägenhetens sovrum är väl tilltaget och badrummet är stort och fräscht.

Ett fenomenalt läge på Nya Torget och med gamla stan alldeles runt hörnet. City och Knäppingsborg ligger endast en kort promenad bort. I området finns matbutik, restauranger, caféer, barer och kommunikationer. Perfekt för dig som vill ha nära till allt och för dig som ställer höga krav på ditt boende!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en inbjudande och praktisk hall med klädhängare och två garderober. Hallen har vita väggar och mörkt klinkergolv.

Kök
Ett modernt och funktionellt kök med exklusiva bänkskivor och öppen kontakt med vardagsrummet. Maskiner som ingår: Induktionshäll, fläkt, kyl/frys, ugn, mikro samt diskmaskin.

Vardagsrum
Ett ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster från golv till tak. Rummet har ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum 1
Från vardagsrummet når du sovrummet, som är väl tilltaget med walk in closet. Ljusa väggar och parkettgolv.

Badrum 1
Ett stort och fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, duschvägg, toalett, dusch, förvaringsskåp, handfat och badrumsskåp. Klinkergolv och väggar i vitt kakel.

Dokument (pdf)

Planritningar Ekonomisk plan Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Nya Torget 1-10, Norrköping kommun.

Storlek

Boarea 67 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1121

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Nya Torget
Organisationsnummer: 769632-7134
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1121
Antal lägenheter: 40
Antal lokaler: 0

Brf. Nya Torget färdigställdes 2018 och består av 40 st.

Föreningen är fördelade på tre byggnader med fem eller sju våningar. Två av byggnaderna är sammankopplade på entréplanet vilket har gjort att innergården mellan dessa byggnader är på andra våningen. Föreningen har även 3 st lokaler.

Lägenhetsfördelning:
8 stycken lägenheter om 2 rum och kök
20 stycken lägenheter om 3 rum och kök
8 stycken lägenheter om 4 rum och kök
2 stycken lägenheter om 5 rum och kök
2 stycken lägenheter om 6 rum och kök

Parkering: Bostadsrättsföreningen har parkeringsplatser i garaget under Nya Torget kostnad 1500kr/mån. Till dessa är det separat kö. Där finns även parkeringsplatser för allmänheten. Från garaget kan man ta hissen direkt till byggnaden.

TV och bredband: Via ComHem

Gemensamma utrymmen: Det finns cykelförråd och barnvagnsförråd i källaren.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

ComHem (grundutbud ingår i avgiften).

Internet

ComHem

Månadsavgift

Avgift: 5 483 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV samt den fasta elkostnaden.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.90000 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övriga utrymmen

I föreningen finns förråd, cykelrum och barnvagnsrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy