Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 295 000 SEK
Adress
Thorells gata 12, Övre Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
74.5 kvm
Avgift
4 877 SEK / mån
Rum
3 rum

GAVELLÄGE PÅ VÅNING 11 I EN UTAV LINKÖPINGS HÖGSTA BYGGNADER!

På våningen 11 av 14, i häftiga Vasatornet, ligger den här smakfulla trean om 75 kvm med hög kvalité och en fantastisk utsikt. Här erbjuds ett modernt och trivsamt boende med påkostade materialval och hög bekvämlighet. Den väldisponerade öppna planlösning gör lägenheten till en bättre plats för större sällskap och öppnar upp för middagar med det stilfulla köket och utsikten i två väderstreck mot roxen och flygplatsen.


Månadsavgift på 4877 kr inkl. värme, vatten, kabel-tv och internet. Mycket attraktivt område med direkt närhet till välsorterad matbutik och restauranger.
I Övre Vasastaden bor ni med hela utbudet av staden i direkt närhet, perfekt även för den som pendlar med närhet till Resecentrum.
Här erbjuds ett modernt och trivsamt boende med påkostade materialval och hög bekvämlighet
Mycket attraktivt område med direkt närhet till välsorterad matbutik och restauranger.

Beskrivning

Välkommen hem!
När du stiger in i ditt nya hem möts du redan i hallen av ett mörkgrått klinkergolv som sedan övergår till den vackra ekparketten som är genomgående för alla rum, utan våtutrymmen. Vid sidan om entrédörren finns kapphyllan och garderober med skjutdörrar som smidigt tar hand om dina och dina gästers ytterkläder.

VARDAGSRUM
Stort och ljust vardagsrum med en otrolig ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som en otrolig rymdkänsla.
Här har ni utsikt över Linköpings innestad.

KÖK
Smakfullt kök från Ballingslöv med mörkgråa skåpsinredning, granit bänkskiva, kakel som stänkskydd och diskho i granitkomposit. Vitvaror från Electrolux. Köket är utrustat med rostfritt kyl, frys, ugn, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, spisfläkt och diskmaskin.

BALKONG
Den generösa balkongen som nås från vardagsrummet och har ett nordostläge.

SOVRUM 1
Det stora sovrummet med utsikt mot Roxen, ljust sovrum med vitmålade väggar.

SOVRUM 2.
Ett lagom stort sovrum som används som ett kontorsrum i nuläget, här har man utsikt mot linköpings innerstad.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett källarförråd märkt med lägenhetsnumret. Mer i föreningen finns gemensamma utrymmen som cykelrum, barnvagnsförråd och tvättstuga. Högst upp i föreningens två hus finns en gemensam takterrass med möblerade umgängesytor för att få uppleva Linköpings absolut häftigaste vyer. En plats för föreningens medlemmar att kunna mötas, njuta av solen samt utsikten över Linköpings takåsar. Takterrasserna är belägna på våning 15 och 8 i respektive hus och är ca 100 m² vardera.

Dokument (pdf)

Planritningar Ekonomisk Plan Brf Vasatornet.pdf Stadgar Brf Vasatornet.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 74.5 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

11111

Våning / hiss

Våning 11 av 15.
Hiss finns.

Föreningen

Lägenhetsnummer: 11111
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 4 877 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy