Visningar

sön 19 maj 15:30 - 16:00
Anmälan görs på annonssidan, tryck på "boka visning". Varmt välkommen!
tis 21 maj 17:30 - 18:00
Anmälan görs på annonssidan, tryck på "boka visning". Varmt välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 150 000 SEK / Eller högst erbjudande.
Adress
Sockengatan 10B, Rosengården, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
62.5 kvm
Avgift
3 766 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Markplansbostad m inglasad balkong & trädgård i v-läge. Stabil brf m god ekonomi. Pågående stambyte!

Välkommen till Sockengatan 10B och denna tvåa om 62,5 kvm på absolut bästa läge - markplan. Här finner vi alltså en genomgående och ljus bostadsrätt i fint skick. Föreningen har ett pågående stambyte som för nästa ägare innebär att ett helt nytt badrum inom kort står och väntar!

Direkt vid entrén lägger vi märke till ljusinsläppet och fördelarna med att bo på markplan och i en genomgående bostad. Invändigt finner vi ett fräscht och yteffektivt kök, med bland annat installerad diskmaskin, gott om arbetsyta samt plats för ett matbord upp till 4-6 personer. Ett stort och bra sovrum med plats för både förvaring, dubbelsäng och sängbord. Vardagsrummet inbringar gott om ljusinsläpp i och med dom stora fönsterna, här finns möjligheten att möblera med större soffgrupp. Från både vardagsrummet och sovrummet når man det inglasade uterummet som ligger i västerläge och som tar oss ut till den lättskötta trädgården.

Här bor man i en välskött bostadsrättsförening med väldigt god ekonomi. Föreningens medlemmar har bland annat tillgång till p-plats/garage, cykelförråd, tvättstuga samt en trevlig innergård. Sammantaget ett boende för köparen som vill bo bekvämt och tryggt.

Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Beskrivning

ENTRÉ/HALL
Välkomnande entré med avhängningsmöjlighet direkt på väster hand. Lite längre in finns en större klädkammare som nuvarande ägare bland annat utnyttjar som kontorsrum. På golvet vilar ett genomgående laminatgolv och samtliga väggar är vitmålade.

KÖK
Fräscht kök med vita köksluckor, mörk bänkskiva och vitt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med ugn/spis, kombinerad kyl/frys, diskmaskin samt köksfläkt.
I köket finner vi plats för ett matbord upp till 6 sällskap.

VARDAGSRUM/UTERUM
Rejält vardagsrum med stora fönster som inbringar gott om ljusinsläpp. Här ryms en soffgrupp samt annat tänkbart rumsmöblemang. Från vardagsrummet når vi det inglasade uterummet som sedan tar oss vidare ut till trädgården som ligger i västerläge.

SOVRUM/KLÄDKAMMARE
Stort master-bedroom med plats för dubbelsäng, förvaring och eventuellt sängbord. I anslutning till sovrummet finner vi en praktiskt klädkammare som nuvarande ägare bland annat möblerat som kontorsutrymme.

BADRUM
Helkaklat badrum i sämre skick. Föreningen har ett pågående stambyte som innebär att ett helt nytt badrum står och väntar inom kort. Fråga mäklaren för mer information.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Helsingborgshus nr 19.pdf Årsredovisning Helsingborgshus nr 19 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Helsingborg kommun, Skattesats 32.67%.

Församling

Filborna.

Storlek

Boarea 62.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

14

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Markplanslägenhet.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1974
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen brf helsingborgshus nr 19
Organisationsnummer: 743000-3504
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 14
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Kabel-tv finns.

Internet

Bredband från Comhem.

Månadsavgift

Avgift: 3 766 SEK / mån
Ink. värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

Driftskostnad

295 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 125 SEK
Övrigt: 45 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.40910 %
Andel av årsavgiften: 0.40975 %

Uteplats

Inglasad uterum med egen trädgård i västerläge.

Bilplats

Garageplats 250kr/mån.
P-plats 75kr/mån.
Gästparkering finns.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy