Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Barkarbyvägen 66, Barkarbystaden, JÄRFÄLLA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
41 kvm
Avgift
2 495 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Ansvarig mäklare

Victor Samuelsson.
Ansvarig mäklare

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerade 1,5 rum med sovalkov och balkong i söderläge!

Välkomna till denna yteffektiva lägenhet på femte våningen i Barkarbystaden. Lägenheten har genomgående fräscha materialval och i vardagsrummet så har en glasvägg monterats för att skärma av mot sovalkoven. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. I föreningen finns gym och spa-avdelning med bastu. Kvalitetsboende som underlättar vardagen tack vare närheten till all tänkbar service och kommunikationer. Kontaka mäklaren för mer info!

Beskrivning

HALL
En stor hall med bra förvaring i flera garderober. På golvet ligger ett snyggt klinkergolv i vita toner, och väggarna är vitmålade.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning mot köket så finner vi vardagsrummet. Här finns plats för soffa, tv-hörna samt ett matbord med plats för fyra. Ljusgråa väggar och ekparkett. Utgång till balkongen som ligger i soligt söderläge.

KÖK
Ett tidsenligt och snyggt kök med vita skåpsluckor och stänkskydd i vitt kakel. Kyl/frys, ugn, spis är av märket Electrolux.

SOVALKOV
Bakom glasväggen i vardagsrummet letar vi in till sovalkoven som målats i snygg, gammaldags, ton av rosa. Här ryms en dubbelsäng. Väldigt behagligt att kunna "stänga in" sig i en annars öppen etta.

BADRUM
Helkaklat badrum med svart klinkergolv och vita väggar. Förvaring i dubbla överskåp. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Elektrisk handukstork.

Övrigt

Den planerade Barkarbystaden är ett av landets större byggprojekt. Fram till 2020 räknar kommunen med 5000 nya bostäder, 6000 arbetsplatser, skolor, högskola, spårvagn och pendeltågstation. Tunnelbanelinjen är planerad till 2024.

Här bor du på flyghistorisk mark, i ett lugnt läge med ett stenkast från strövområden och bara några minuters promenad från Barkarby Handelsplats.

I Barkarbystaden bor du precis invid IKEA och med Barkarby Handelsplats hela utbud. Förskolor och skolor finns i närområdet och Jakobsbergs Centrum når du med bil på några minuter. En busslinje till centrumet samt till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 16 minuter. Vid Jakobsbergs pendeltågsstation finns en stor infartsparkering. Arlanda och Bromma Airport finns bara 30 minuters bilresa bort.

Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis utanför bostadskvarteret. Bortanför hagen sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola och årlig Hubertusjakt.

Till Viksjö Golfklubb tar det inte mer än tio minuter med bil från Barkarbystaden. Här finns två fina banor, ett 18-håls och ett 9-håls, samt golfshop och restaurang med lunchservering.

På andra sidan E18 breder Mälaren ut sig ett par mil. Från Stäket i norr till Bolinder Strand och Kallhälls Friluftsbad.

Idag finns de flesta stormarknadskedjor representerade här; bland annat inom möbler, inredning, trädgård, kläder, hemelektronik och byggvaror.

KOMMUNIKATIONER
Med pendel från Barkarby tar du dig till Stockholms City på ca 15 min. Flertal bussförbindelser mot Jakobsbergs Centrum, Kista, Karolinska Universitetssjukhus, Solna för att nämna några. Med bil tar du dig snabbt ut på E18 mot Stockholm eller Enköping.

NÄRSERVICE
I Barkarby Centrum i finns bibliotek, konsumaffär, frisörer, bankomat m.m.

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. För den träningsintresserade finns Sats sportsclub, Friskis & Svettis och badhus nära Jakobsbergs Centrum och Komethallen i Veddesta.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun.

Storlek

Boarea 41 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

1,5 rum, varav 0 sovrum.

Våning / hiss

Våning 5 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Svea Två
Organisationsnummer: 769627-7446
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 71
Antal lokaler: 4

TV

Triple-play via Bredbandsbolaget.

Internet

Triple-play via Bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift: 2 495 SEK / mån

Gårdsplats/innergård

Gemensam innegård med Brf Svea Två

Driftskostnad

275 SEK varav:
VA: 50 SEK
Elektricitet: 225 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

Garage med 40 st p-platser. Separat kö

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy