Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / bud
Adress
Timmermansgatan 1 C, Övre Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
29.5 kvm
Avgift
1 747 SEK / mån
Rum
1 rum

EXEMPLARISK ETTA NÄRA ALLT/ ÖVRE VASASTADEN

Otroligt fin och kvadratsmart etta med hög standard i populära Övre Vasastaden med närhet till Universitetet, Resecentrum, city och grönområde.

Vi når in i rummet där vi möts av fint ljusinsläpp. Rummet är välplanerat och erbjuder plats för säng, soffa, matbord och arbetsplats. Kökdelen är praktiskt och stilren. Vit skåpsinredning från Ballingslöv med svart granitskiva och vitt kakel ovanför. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd micro, induktionshäll, ugn samt fläkt. Takhöjden är 2,60 vilket ger en härlig rymd och trivsam känsla. Från rummet finns utgång till balkongen som vetter mot torget i söderläge. Badrummet är snyggt och förmedlar en hotellkänsla. Dusch med glasdörrar, wc, handfat med kommod samt handdukstork.

Genomgående ekparkettgolv och vita släta väggar.

Fastigheten är modernt byggd och helt nyproducerad år 2015/2016. Här erbjuds många bekvämligheter som exempelvis garage, förråd samt tvättstuga i källaren. Mataffär finns precis nedanför lägenheten, flera restauranger i intilliggande fastigheter samt gemensamt grönskande innergård.
Bra cykelväg in till Universitetet, tar ca 15 minuter och gångavstånd till city och resecentrum samt grönområde.

Välkommen att beskåda!

Beskrivning

Hall med grått klinkergolv och vita väggar. Här finns plats att hänga av sig ytterkläderna. Här står även två garderober.

Vitt, stilrent kök från Ballingslöv med bra förvaring. Bänkskiva i svart granit med vitt kakel ovanför. Maskinpark från Electrolux induktionshäll, kyl/frys, ugn, micro, fläktkåpa i rostfritt stål.

Ljust rum med öppen planlösning mot köket. Utgång till balkong i söderläge med många härliga soltimmar. Genomgående ekparkett och vita väggar.

Badrum förmedlar hotellkänsla. Snyggt klinkergolv och vita kaklade väggar. Dusch med glasväggar, wc, handfat med kommod, spegelskåp samt handdukstork.

Dokument (pdf)

Planritningar stadgar Brf Vasaportalen.pdf Årsredovisning 2017 Vasaportalen.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32.28%.

Församling

Linköpings domkyrkoförs.

Storlek

Boarea 29.5 kvm. Grundas på den ekonomiska planen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1421

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Våningsplan 2 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Ventilation: Frånluftsystem

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vasaportalen
Organisationsnummer: 769629-5539
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1421
Antal lägenheter: 78
Antal lokaler: 0

Föreningen består av två fastigheter fördelat på 78 lägenheter. Storlekarna varierar från ett rum och kök till fem och inflyttning skedde år 2016.

I föreningen finns det 78 st bostadsrätter samt 10 st blockuthyrda företagslägenheter. Föreningens samtliga bostäder är upplåtna. Fastigheten ingår i tre samfälligheter som förvaltar en gemensamhetsanläggning, innergård och sopsug.

TV och bredband: Föreningen har ett avtal med Comhem om leverans av telefoni och internet med 30-50mbit/s till samtliga
lägenheter.

TV

Kabel-TV. Leverantör: Comhem. Grundutbudet ingår i avgiften.

Internet

Bredband. Leverantör: Comhem. Hastighet: 30-50 mbit/s. Bredband kostar 98 kr/månad och är ett obligatoriskt tillägg.

Månadsavgift

Avgift: 1 747 SEK / mån
Tilläggskostnad för bredband (98 kr/månad) och hushållsel om (150 kr/månad) tillkommer varje månad

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV
Tilläggskostnad för bredband (98 kr/månad) och hushållsel om (150 kr/månad) tillkommer varje månad

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 150 SEK
Fastigheten har inkommande abonnemang och därför bara en fast avgift för elnät. Elen förhandsdebiteras till resp lägenhet och mäts sedan 1 gg/år och justeras mot det belopp som man har förhandsinbetalt.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.72000 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Trevlig balkong mot torget i söderläge.

Bilplats

Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö. Pris 900kr/månaden.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Till föreningen hör även en gemensam tvättstuga samt cykelförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy