Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Fast pris
Adress
Gaffelseglet 39, Vega, Handen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54 kvm
Avgift
3 312 SEK / mån
Rum
2 rum

Nybyggd tvåa i Vegastaden!

FAST PRIS - INFLYTT 23 MAJ 2019! Här erbjuds du en helt nybyggd, välplanerad och modern tvårummare med högt i tak och fina ytskikt. En arkitektritad lägenhet med modern utrustning och fönster i flera väderstreck. Här är det bara att flytta in och koppla av!

De som har ritat och utformat fastigheterna är Vera Arkitekter Stockholm som har lyckats skapa en unik arkitektur. Balkongerna sträcker sig runt hela fasaden på alla våningsplan vilket gör att samtliga lägenheter får stora balkonger längsmed hela sin utbredning. I Vegastaden kommer du att bo granne med naturreservat men samtidigt med ett centralt läge när affärer och kommunikationer. 2019 invigs den nya pendeltågsstationen Vega som når Sthlm City på 20 min.

Beskrivning

Hall
Hall med ekparkettgolv och målade väggar, plats för ytterkläder och skor. Ett inneförråd för
förvaring, en garderob och ett städskåp.

Kök
Ett stilfullt kök med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Kakel över arbetsytor, laminatbänkskiva, rostfri diskho, belysning under skåp. Kombinerad kyl & frys, diskmaskin, spishäll, ugn. Matplats för 4-6 personer. Öppen planlösning in mot vardagsrummet ger en känsla av fin rymd.

Vardagsrum
Ett mycket trevligt vardagsrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Fönster i två väderstreck som släpper in fint dagsljus. Dörr ut till den fantastiska balkongen på hela 19 kvm.

Sovrum
Ekparkettgolv och vitmålade väggar. En garderob och ett linneskåp.

Badrum
Klinkergolv och helkaklade väggar. Duschhörn, wc, handfat och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Bonneville i Vega EkonomiskPlan

Bostadsfakta

Kommun

Täckeråker 1:233, Haninge kommun.

Storlek

Boarea 54 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

A1302

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
3 tr
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Brf Bonneville
Organisationsnummer: 769632-5450
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: A1302
Antal lägenheter: 45
Antal lokaler: 0
Den nya spännande stadsdelen Vega har ett attraktivt läge vid naturreservat men ändå närhet till Stockholms innerstad ? här bor du mellan stad och natur! 2019 invigs den nya pendeltågsstationen Vega som tar dig in till city på ca 20 minuter. I Vega byggs det även nya förskolor och en F-9 skola.

Brf Bonneville ligger i detaljplan 2, öster om järnvägen, och kommer att bli den sydliga gränsen för Stadsdel Vegas bebyggelse. Brf Bonneville kommer att omfatta 2 huskroppar om 5 våningar inkl. entréplan. Vera Arkitekter Stockholm har skapat en unik arkitektur med balkonger som sträcker sig runt hela fasaden på alla våningsplan vilket gör att samtliga lägenheter får stora balkonger längs med hela sin utsträckning. Totalt blir det 45 lägenheter fördelat på 2-4 rum och kök i storlek 36-84,5 kvm.

Parkering: Finns inga parkeringar

TV och bredband: Fiber. Bostadsrättshavaren tecknar eget avtal med leverantör och svarar själv för kostnaden avseende TV/bredband/telefoni (via fiber)

Gemensamma utrymmen: Sophus, cykelparkering utomhus

TV

Fiber

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 3 312 SEK / mån
Inkl. Värme och grundutbud kabel-TV. Tappvarmvatten ingår enligt en schablon som motsvarar en "normalförbrukning", det kommer sedan att debiteras enligt uppmätt förbrukning.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Andel av årsavgiften: 2.14000 %

Uteplats

Stor balkong om 19 kvm, nordvästläge

Bilplats

Parkeringsplatser saknas

Övriga utrymmen

Förråd i lägenheten, ca 2 kvm.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy